Реклама / Ads
18| 6344 |17.03.2021 НОВИНИ

Проф. Велислав Минеков: Вежди Рашидов иска да ми затвори устата със съдебен иск само за 120 000 лв.

.
Велислав Минеков
Вежди Рашидов заведе второ дело срещу мен. Това дело е вид насилие, опит да ми затворят устата. Да видим как ще продължи. Това каза в предаването „Честно казано“ по Евроком“ проф. Велислав Минеков.
 

Това не са войни. Критичен съм към случващото се в министерство на културата . Критичен съм към това, които се случва в държавата, към това което представлява премиерът и цялата му кохорта. Делото тежи килограми, впечатляващо е. съди ме за обида. Вътре са изброени множество такива. Навсякъде цитирам извадени публични факти. Аз не съм творец на фактите. Рашидов иска да ми затвори устата. Той желае от мен да получи само 120 000 лева. Той знае какво аз знам – кажи речи цялата му биография.

 

Тя е част от историята на българската култура. За мен е загадъчно, че той е милионер. Други няма. Много е трудно човек да се замогне така рязко. Аз живея добре, но не съм милионер. Става дума за много нещастия в тази биография, за много компромиси. В голяма част от обвиненията има много въпроси. Съди ме защо съм си позволил за питам, а не за факти. В МК стават много интересни неща, но никой не ги забелязва. Там капе добри, европари. Изливат се достатъчно добри суми.

 

Аз зная неща, които са неудобни и не се казват от други. Получавам обвинение за хотела в Алпите. Той беше разкрит от „Биволъ“, не от мен. Каза, че синът му няма хотел. Но се оказа, че има. Има много неща, които се популярни и се знаят. Когато купуваш в Австрия, чак толкова не те питат за законност. Детето му учеше в художествената академия, но после напусна. Обвиненията по делото са загадъчни. Той е повече строител, отколкото художник. Във вестник „Атака“ е описан имот на „Симеоновско шосе“. Този имот е купен на смешна цена от сина на министъра. Продавач е общината. Обвинява ме ,че ползвам термина „Главен мултак“. Сега се оказа, че е обидно. Той сам разказа за изключителната си дружба със застреляния Илия Павлов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 25013 |17.03.2021 Проф. Велизарова: Защо някой лекар с достойнство не тропна по масата? . 17| 5150 |17.03.2021 Проф. Начев с мрачна прогноза: Стягайте мерките, очаква ни най-лошото! . 26| 3813 |17.03.2021 Машината била лесна за хакване, смята проф. Константинов. А хартията? . 4| 4495 |16.03.2021 Проф. Слатински за лекарите, COVID и властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads