Реклама / Ads
0| 26565 |06.03.2022 НОВИНИ

Прогноза: Какво ще стане, ако путинофилите вземат властта в България?

.
Настъплението на крайните русофили в България е очевидно. Атакуват – не само със снежни топки – всички и всичко, свързано с „промяната“. Всъщност те са за промяна, но тяхната промяна – връщане на страната ни в зоната на влияние на Русия и Путин. Путин, защото той олицетворява тяхната представа за „железен ръководител“.
 

Нещо като модерен Сталин, който със здрава ръка налага всичко, което му се върти в главата. В гениалната глава, разбира се.

 

Нека си представим, че скандиранията „Оставка на цялото правителство“ постигнат своето. Отиваме на предсрочни избори в началото на май. „Възраждане“, „Русофили“ на Николай Малинов, АБВ на Георги Първанов и Румен Петков и други кръжоци от този вид печелят вота на подкрепящите Русия, които са се обединили в името на „патриотичното бъдеще на България“. Допускаме също, че имат пълно мнозинство в парламента и съставят свое правителство, начело с Костадин Костадинов, прякорът на когото при това развитие на събитията никой няма да смее да произнесе. (за Костя Копейкин става дума) Председател на Народното събрание е избран Цончо Ганев от „Възраждане“. Реформите в съдебната система се поемат от министъра на правосъдието Елена Гунчева. Румен Петков като вице-премиер ще предостави своя опит и знания за възхода на страната и ремонта на всички мостове към Москва.

 

ГЕРБ дава своята подкрепа след тайни договорки (те явни не правят) да не бъдат разследвани кражбите на правителствата на Бойко Борисов. Самият Борисов ще получи правителствена награда от Кремъл за големия му принос в отстояване на руските интереси чрез Турски поток и удържането 12 години зависимостите ни от Русия в енергетиката да останат над 85%.

 

На 2 юни, Денят на падналите за свободата на България, новата власт обявява провеждането на референдум за излизане на страната от НАТО и ЕС. След две седмици референдумът се провежда и резултатите потвърждават волята на повечето българи да излезем от тези две организации. Започва процедура по булзит. София оттегля своята подкрепа за санкциите срещу Русия и дава подкрепа за санкциите на Русия към САЩ и Брюксел.

Руската посланичка г-жа Елеонора Митрофанова поздравява официално българския народ за мъдрото решение да се присъедини към Русия, Беларус и Казахстан.

 

Георги Първанов е изпратен със специална мисия да се срещне с Путин в Кремъл и да есхумира плана за "троен шлем“. Месец след това всички неруски фирми, кандидатствали за реализацията на проекта АЕЦ „Белене“ са отстранени и цялата работа се поема от Росатом. Междувременно изплащаме на Русия неустойки в размер на един милиард евро за забавянето на строителството на втора атомна.

 

БСП участва в правителството, Корнелия Нинова е отново вице-премиер, а партията се преименува на БСП-комунисти, за да се възродят традициите, положени от Георги Димитров, Васил Коларов и Тодор Живков.

 

Руски туристи наводняват българските курорти, а федерацията по джудо гласува Владимир Путин да стане неин почетен председател.

 

Всички руски тв канали са добре дошли, но чак до петъчна руска телевизия не се стига.

 

Обявените за руски шпиони са реабилитирани, а министърът по присъединяването на страната ни към „Руский мир“ Николай Малинов е награден с орден „Стара планина“ и „Герой на Русия“.

 

Ден след изборите в България започва денацификация. Всички русофоби ще бъдат разследвани и ще си го получат.

 

Българският военен флот, въпреки скромните си размери, ще окаже дружеска подкрепа на руския събрат във военната операция срещу Украйна по море. По въздух това ще сторят трите изправни МиГ 29.

В полята ще тръгнат  комбайните "Нива", а ТКЗС-тата ще върнат духа на колхозния труд. Труженици-герои ще преизпълняват петилетките и ще печелят екскурзии в Русия, където ще си купят шевни машини и прахосмукачки "Чайка" и "Тайфун".

 

Прокурорите ни ще продължат да се обучават в Русия на борба с корупцията.

 

Председателят на комисията по култура в НС Явор Дачков ще даде всичко от себе си всички „кравари“ да бъдат изхвърлени от медиите, а местата им да се заемат от направилите цивилизационен руски избор.

 

Левът се заменя от рубла като част от финансовата реформа. Пенсиите се приравняват към тези в Русия, което означава намаление, дребно намаление с около 30%.

 

Корнелия Нинова обявява възстановяването на Кремиковци – рожбата на съветско-българската дружба.

Енергетиката се поема от Румен Овчаров, Теменужка Петкова и Делян Добрев.

 

По пътищата ни ще тръгнат последните модели „Лада“, а българските училища ще кандидатстват за руски компютри. Руският език става задължителен, разбира се.

 

И най-важното: ако зли сили изкарат българи на протести срещу проруската справедлива промяна, в страната ще долетят 2-3 хиляди омиротворители от руския Спецназ, които ще възстановят реда за няколко дни. Ще им помага родната народна милиция със своя натрупан опит край колоните на МС.

 

Главният прокурор Иван Гешев ще бъде произведен в генерален обвинител и заедно със Специализираните съд и прокуратура ще прочисти държавата от гнили елементи, пронатовци, гейове, либерали, недоубити интелектуалци и прочие сволоч.

 

Медиите ще станат наистина свободни да изберат своята политика към истината – официалната истина. Пример в това отношение ще е БНР, под ръководството на Петър Волгин.

 

Всичките над 2 милиона българи, изтекли на Запад, ще бъдат пренасочени на Изток. Крайно време беше…

 

ДПС ще е както досега – управляваме отзад.

 

Помислете, може би ни очаква светло бъдеще. Защо ни е Европа, щом ни се предлага Евразия. Е, няма да има почивки в Гърция и Турция, но ще имаме танкове. На Шипка ще ходят само тези със снежните топки и руските знамена.

 

Абе, патриотична работа.

 

Както казва Егор Летов, лидер на рок групата „Гражданская оборона“: "Никога не съм бил против комунизма. Комунизмът е Царството Божие на Земята“.

 

Що да не заживеем богато и щастливо и ние в това Царство, водени от вожда Путин и българските подвождове? Трети път освободители - звучи наистина патриотично.

 

Ако ви звучи ненормално, значи… Вие решавате.

 

И прощавайте, ако ви се струва, че съм изпростял. И вие сте изпростели. Всички сме изпростели.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5123 |02.03.2022 Джо Байдън: Путин няма представа какво предстои . 0| 3279 |25.02.2022 Не знам какво да кажем на децата. Те няма да разберат защо войната им отмъкна детството . 0| 3538 |25.02.2022 Проф. Михаил Станчев: Цяла нощ вървяха боеве покрай Харков. Ще се бием, какво да правим . 0| 3879 |25.02.2022 Зеленски: Светът избра да гледа какво става в Украйна от далече

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads