Реклама / Ads
18| 9538 |25.05.2023 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Руснаците се намесиха пряко в избирането на главен прокурор в България

.
Стефан Гамизов
Първите жертви на войната кой ще е новият главен прокурор и кой ще властва над България вече са налице. Къро и жена му са застреляни в ЮАР във военна по същество операция в стил ЧВК “Вагнер”. Много жертви, включително едно от децата му, се съобщава. Това навежда на мисъл, че руснаците и другарите им южноафрикански комунисти се намесиха пряко в избирането на главен прокурор в България, защото без властта там такова убийство няма как да стане.
 

Румен Радев дължи пълно обяснение час по час, минута по минута, какво е вършил и с кой се е срещал в ЮАР.

 

Най-заинтересовани от това кой ще е нов главен прокурор са Румен Радев, руснаците и руските български проксита, за да се прикрие извършеното в България през последната година на война, както и да имат репресивен инструмент в София и за в бъдеще.
Трябва да отбележа, че и през последните два месеца ЮАР е база на енергийната организирана престъпност, която там провежда тайна координация с руснаците, за да се възобнови АЕЦ “Белене” с французи.

 

И така, спешно, даже критично:
1. Редовно правителство на всяка цена и без министри на ГЕРБ.
2. Процедура за отстраняване на Радев веднага след това.
3. Смяна на шефовете на служби от новото правителство без значение на истериите на Румен Радев, който още ще е на власт, които ще последват с откази за издаване на укази за назначаването на нови шефове несвързани с руската диктатура и него, след което провеждане на масивна контраразузнавателна операция с отстраняване на всички свързани с руснаците.
4. Реформа не, а реформация на съдебната власт.
5. Пълно консолидиране на относително нормалните партии и българи върху основната цел свързана с прогонване на мръсната престъпна руска диктатура и нейните проксита от българските дела.

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2868 |25.05.2023 Писателят Сергей Лебедев: Най-силното убеждение на руснаците е, че можем да изчакаме и тази война . 25| 11575 |24.05.2023 Превзеха ли руснаците Бахмут? . 14| 3914 |23.05.2023 Стефан Гамизов: В проруската служебна власт на Радев истерично се унищожават документи . 2| 3029 |18.05.2023 Проф. Милена Стефанова: Битката на олигарсите се премести на терена на прокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads