Реклама / Ads
1| 6206 |20.09.2022 НОВИНИ

Стефан Гамизов: И двата борещи се лагера в изборите са рубладжийски и целят торбата с пари

.
Стефан Гамизов
Дали ще имаме правителство или не след изборите зависи от диктатурата в Москва. След като гласуваме (който има това неблагоразумие да легитимира властта на руската диктатура в България), каквото в русите служби е останало незаето с погрома и унижението търпяно от руския режим в Украйна, ще седне и ще реши, какво е по-изгодно за тях в София.
 

Дали да има проруско българско правителство след избори или да превъртят операривната игра още веднъж с поредно тяхно служебно правителство и избори в още по-голяма криза предизвикана от тях и свързаните с тях.
И двата борещи се лагера в българската политика са рубладжийски и се борят за торбата с пари, а не за нещо различно да се случи.


ДПС, санкционираните и съдебната система са руски надзорници.


Руската дуктатура вече “превключи” на режим “оцеляване”, а това означава, че ѝ трябва хибридна сепаратистка и/или колаборационистка територия в ЕС. Унгария само не е достатъчна за тези цели, а и там не може да се разчита на всички.


Затова България със своите санкционирани, олигарси, контролирани медии, банки с опит в прането на пари, разпаднала се държавност, криминализирана съдебна система, мафиотизирана структура изобщо на властта, масов невисок интелект на популацията в резултат на горното, неспиращата емиграция, демографска катастрофа и разяждащата всичко на всички нива лъжливост изразяваща се най-вече в корупция, всичко това превръща България в най-важното колаборационистко място в ЕС за всякакви операции подкрепящи оцеляването на режима в Москва.


Западните ни съюзници правят голяма грешка да разглеждат България като съюзническа държава. Тя е не по-малка заплаха за ЕС, защото е елемент от руската военна хибридна машина.

 

Сегашната власт, цялостно изразяваща се в познатите ни водещи партии, олигарси, санкционирани и ключови обществени фигури, трябва да бъдат разглеждани като част от руската държава и съответно да им бъдат налагани санкции и ограничения.


Първа стъпка трябва да бъде ограничаване на европейското финансиране по причина на масовата корупция, както и САЩ да налагат масово и систематично всякакви санкции и ограничения заедно с Великобритания.

 

Нормалните българи, които не са малко гледайки нежеланието да участват в измамните ни избори, дори в тези избори да участват отделни смислени безгласни личности, показва, че българите не са изгубена кауза, а са безпомощни хора нападнати отвън и отвътре от армия на злото.


Отчаяно ни трябва помощ.


Сега, а не след време, когато ще сме с още 1 милион души по-малко, както след 12 години управление на мутропутинистите от ГЕРБ.


САЩ, Великобритания и Франция трябва да влязат в своите съюзнически задължения и да ни помогнат в този смъртоносен момент за българската нация.


Германия не я споменавам, защото тя носи нова историческа вина за положението в което се намира Европа, а за България да не говоря, всичко това след ужасяващото управление на Меркел подпомогнало възраждането на диктатурата на Путин и установяване на клептократичен промосковски режим в България на Борисов, който беше режим на санкционираните, посткомунистите, путинистите и неосманистите.

 

Стефан Гамизов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 50714 |20.09.2022 Двуликият (Стефан) Янус . 1| 3303 |18.09.2022 130 години от градежа на ”Свети Стефан” в Истанбул . 4| 13279 |18.09.2022 Гамизов: Властта в България е незаконна и противоконституционна . 1| 17823 |15.09.2022 Стефан Гамизов: Все пак ще имаме явно нов таен дългосрочен договор с Газпром?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads