Реклама / Ads
7| 2435 |10.07.2024 НОВИНИ

Протест в защита на Украйна в София. Ще даде знак на Радев, че е "съучастник на Путин в избиването на невинни деца и жени"

.
Кадър на ранено дете след руската терористична атака над жени и болни деца в Киев. До него - Румен Радев, който дори не изказа съболезнования.
Протест срещу зверствата на Русия и в защита на Украйна, организира сдружение БОЕЦ на 15 юли от 19:00 часа. Гражданите ще се съберат в София около фонтана пред Президентството. "Трябва да защитим и България от кремълските терористи и техните слуги у нас".
 

Ето какво пишат организаторите от БОЕЦ:

 

"На 08 юли 2024 г. мерзостта на Путин мина всякакви човешки граници. Руските ракети поразиха детската болница в Киев! Десетки жертви, сред тях има и деца – пациенти на болницата. Това е тероризъм и геноцид над украинския народ в най-уродлива форма и се случва всеки ден вече две години и половина!







Трябва да реагираме на това чудовищно престъпление.


В понеделник, 15 юли, в 19.00 ч. БОЕЦ, заедно с нашите украински приятели и свободните български граждани излизаме на протест срещу зверствата на Русия и в защита на Украйна. В защита на децата на Украйна! Трябва да защитим и България от кремълските терористи и техните слуги у нас.

 

Ще се съберем пред президентството, за да дадем знак на „миротвореца“ Радев, че неговата позорна позиция да не се предоставя военна помощ на Украйна го прави съучастник на Путин в избиването на невинни деца и жени! Да дадем знак и на нашите политици, че докато се крият зад маските на евроатлантизма и се давят в блатото на собствените си скандали, слабости и зависимости, в Украйна умират деца.


България може и трябва да подкрепи Украйна с много повече въоръжение и боепреписи и то незабавно.


Призоваваме всички граждани, партии, граждански организации и инициативи да се съберем заедно в подкрепа на Украйна!".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2286 |10.07.2024 Закопчаха прокурор в Равда във видимо неадекватно състояние . 6| 3199 |10.07.2024 Бившият командващ силите на НАТО: Има реална опасност от война на Балканите, ако Русия не бъде спряна в Украйна . 0| 2239 |10.07.2024 Виолета Коритарова увери: Ремонтът на Дунав мост няма да затрудни румънските туристи . 3| 2264 |10.07.2024 Съдът заличи Нинова като председател на БСП, но не вписа Зафиров като нов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads