Реклама / Ads
6| 9072 |12.12.2018 АКТУАЛНО

Фрогоко: Протестите на правителството - ни срам, ни очи!

.
Източник: БГНЕС
„Един вълк съгледал агне да пие вода в един поток и решил да се нагости с него под благовиден предлог. Като застанал по-горе по течението, започнал да обвинява агнето, че му мъти водата и не му позволява да пие. А то отговорило, че пие с върха на устните си и че освен това не е възможно, когато стои по-долу, да мъти водата по-нагоре. Вълкът, като не успял с този довод, казал:
 

— Но лани ти обиди моя баща.
А когато то отвърнало, че тогава още не е било родено, вълкът му рекъл:

— Това, че ти успяваш да се оправдаваш, не значи, че аз няма да те изям.”


Вие от ГЕРБ - обслужващият персонал и резервният отбор на БКП- обещахте някога справедливост и възмездие- експроприация на експроприаторите(грабь награбленное)- сладките приказки за наивници - и подмамихте хората да ви дарят с пълно,голо и сляпо доверие.


Овладяхте - чрез обети за светло демократическо-капиталистическо бъдеще (светлото мутренско бъдеще) и чрез инсталирания и наложен от бившите и настоящи Служби - и техните медии - "Супермен" (" — Коте? — учуди се Бърт. — Но аз не съм коте. Аз съм тигърче." - Доналд Бисет - "Тигърчето, което обичаше да се къпе") от криминалния ъндърграунд - въплъщение на Бай Ганьо Балкански - душите и сърцата на ошашавеното от бруталното първоначално натрупване на капитали от вашите хора население в обществено-политическия строй - за благозвучие наречен ДЕМОКРАЦИЯ!


Население - направено разногледо и доведено до полуда, до материална и духовна нищета и до тотално опрастачване – от чалга – културата и чалга-политиката и чалга-идеалите на посткомунизма!


Овладяхте цялата държава- овладяхте цялата власт! Овладяхте законодателната,изпълнителната и съдебната власти.


Овладяхте и Четвъртата власт- медиите - посредством тотален контрол (и самоконтрол - автоцензура)!


И покварената - и затънала до уши в слабост, безсрамие и безпътица- Европа користолюбиво ви подкрепи!


И отгледаната на социалистическа хранилка местна псевдоинтелигенция користолюбиво ви подкрепи!


И докопахте цялата власт- и цялата икономика и богатство на страната!


Обаче това не ви стигна – държите на тоталния контрол-държите да овладеете всичко - и последната глътчица въздух на отчаяните,обезверените и унизените-
модерните форми на комуникация-запушвате и ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИИТЕ- по всякакъв начин - с помощта на вашите заблудени или платени тролове!


Значи вие - вълците - да си ни скубете и грабите-разкъсвате и изяждате-а ние - овцете - да си траем - да не нарушаваме вашия блажен и свещен покой- цинично наречен от вас СТАБИЛНОСТ!


Да има как да си управлявате и крадете во веки веков-и никой да не смее да гъкне да протестира срещу безобразията ,безчинствата и беззаконията ви- и благодарният електорат да ви гледа и въздиша по вас с овчи възторг!


И като върхът на сладоледа-нещо,което ще влезе в книгата на ГИНЕС-и на абсурдите-възнамерявате да организирате протести- ПРОТЕСТИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА- от вашите ошишкани до пръсване от плюскане-верноподани фирми и организации-срещу последната надежда на хората-ПРОТЕСТИТЕ!


Ни срам - ни очи! Таталитарният рефлекс на БКП 2 - в действие!

 

Спрете се малко,бе хора-няма как да е вечно вашето мутренско управление-пътници сте - към едно по-топло място или към горчивото и трагично бевремие на вашата тотална заблуда и несъстоятелност!


Оставете на хората поне един отдушник, нещастници-правото да ви напсуват и наругаят!


Но никой няма и да ви пита за разрешение-и това е най-малкото,което ще ви сполети в най-скоро време!


ПРОТЕСТИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА- както казваше един злополучен шоумен: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

 

Николай Ризов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 12752 |10.12.2018 Фрогоко: Нарушения за около 7 млн. лв. в Агенцията за бежанците . 9| 13484 |20.11.2018 Мария Пиргова: Всичко в държавата е счупено, правителството ще падне . 3| 5550 |19.11.2018 Проф. Слатински: Протестите са ръката, която удря по масата и казва Баста на корупцията! . 41| 27661 |13.11.2018 Действия на Лукойл и министър Горанов провокират протестите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads