Реклама / Ads
2| 3350 |09.01.2023 НОВИНИ

Радослав Рибарски от ПП посочи какъв кабинет ще подкрепят с третия мандат

.
Радослав Рибарски
Депутатът Радослав Рибарски от Продължаваме промяната каза по БНТ, че връщането на мандат, който е неизпълнен, не е неуспех, защото ”на масата бяха поставени редица важни теми за България, но така и не се стигна до дебати по тях. Обществото можеше да спечели от един такъв дебат, но другите партии прецениха, че това не трябва да се случи в пленарна зала.”
 

Депутатът Радослав Рибарски посочи, че темите за "Джемкорп" и хартиената бюлетина отклоняват общественото внимание от наистина важните теми, които ПП е поставила в декларация. Рибарски каза, че категорично не са в изолация: "Ние искаме да върнем обратно дебата по темите, които вълнуват хората. Ясно показахме, че договарянето с другите партии трябва да е открито и пред хората. по темите, които ние поставяме и вълнуват обществото. Всичко трябва да е ясно и предварително договорено - политики, реформи. ГЕРБ не искат да участват в такъв дебат. Ние никога няма да участваме в задкулисни договорки на тъмно."

 

Рибарски каза, че важният въпрос е към ГЕРБ - "Т"е готови ли са да подкрепят важните приоритети и реформи за България. ГЕРБ показват мимикрия - говорят едно и показват съвсем друго в пленарна зала. Това не води до нищо реално за хората. До момента ние не знаем какво искат те. Не са седнали на масата за преговори и не са казали нищо. Ще подкрепим кабинет с третия мандат, който се основава на ясни принципи и политики, които са важни за обществото. Нека да видим на кого ще бъде връчен третия мандат и тогава ще коментираме", обясни той.  

 

Според Рибарски от ГЕРБ излизат с "бомбастични доклади за "Джемкорп", в които няма нищо вярно, но в същото време днес видяхме, че благодарение на тях Пловдивския панаир отново остана в частни ръце."  Рибарски посочи, че темата с "Джемкорп" не е на дневен ред, защото е останала назад във времето, тъй като договорът е прекратен през м. юли месец и нито "една от двете страни няма претенции, а и никакви публични ресурси не са изхарчени."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3008 |08.01.2023 Проф. Александър Маринов посочи, че 48-то НС не е продуктивно . 9| 3316 |01.01.2023 Росен Христов посочи, че са осигурени доставките на природен газ за 2023г. . 7| 3306 |28.12.2022 Президентството посочи, че са предприети мерки, с които се гарантира сигурността на Христо Грозев . 2| 3312 |28.12.2022 Сергей Игнатов посочи, че българското образование има минуси, но все пак се развива

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads