Реклама / Ads
10| 7318 |23.02.2023 НОВИНИ

Рамзан Кадиров изненадващо: Проклетият Сталин нареди ужасяващия геноцид над нашия народ

.
Рамзан Кадиров
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува емоционален пост в Телеграм канала си по случай 79 години от изселване на чеченския и ингушските народи в Сибир и Казахстан като напомня, че това се е случило по заповед на ”проклетия” Сталин.

В публикацията си Кадиров заговаря и за това, че историята трябва да се помни, за да не се повтарят определени събития. "И днес нашите момчета, като техните дядовци и прадядовци, са в челните редици на борбата срещу сатанизма и нацизма, които отново се опитват да вдигнат глава", пише в края на поста си той.

 

Вижте целият текст от канала на Кадиров:


"23 февруари 1944 г. - денят на крещящо престъпление срещу чеченския и ингушския народ. По заповед на проклетия Йосиф Сталин нашият народ е подложен на ужасяващ геноцид – масово изселване в Сибир и Казахстан. Причината е неоснователното обвинение в сътрудничество с нацистките окупатори. Това беше само прикритие за избиването на цели нации.


И всичко това се случи, докато десетки хиляди чеченци, рамо до рамо с представители на други националности на страната, храбро се биеха на полетата на Великата отечествена война. Един от първите в редиците на Червената армия се съпротивлява на нахлуването на нацистите на територията на СССР, води ожесточени битки, прочиствайки градовете на Съветския съюз от нацистката окупация. Но всичко това не беше взето предвид от властите в неудържимото им желание да унищожат свободолюбивия и горд народ.


Хиляди загинали на пътя, стотици хиляди умрели от студ, глад и болести, много години на унижение и беззаконие по напълно пресилена причина! Нека Всевишният Аллах се смили над всички загинали в това трагично време!


След 13 години, с милостта на Всевишния Аллах, справедливостта възтържествува! Обвиненията в предателство бяха свалени от чеченския народ и нашите предци успяха да се върнат в родината си. Изтощени, загубили своите роднини и приятели, но запазили своята национална идентичност, своята култура, традиции и обичаи, вярата във Всевишния Аллах, те започнаха да живеят наново, подобрявайки живота си малко по малко.


Наш морален дълг е да помним тези трагични събития, за да предотвратим повторението им! Днес живеем в страна, където духовните и семейни ценности са приоритет, където правата на всеки гражданин са защитени, където има свобода на религията. И ние ще ценим нашата Родина, ще я пазим и защитаваме от външни заплахи. Чеченският народ е ярък пример за възраждане и бързо развитие, солидарност и единство. Показахме това в годините на борбата с международния тероризъм. И днес нашите момчета, като техните дядовци и прадядовци, са в челните редици на борбата срещу сатанизма и нацизма, които отново се опитват да вдигнат глава. Нека Всевишният Аллах ни помогне в тази борба!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7555 |13.02.2023 Отровиха помощника на Кадиров, командира на спецотряда ”Ахмат” . 14| 3120 |07.02.2023 Кадиров насочи дулото към Полша. Била следващата . 16| 4493 |06.02.2023 Кадиров: След ”денафицикацията и демилитаризацията“ на Украйна, следва ”борбата със сатанизма“ в Европа . 28| 4550 |30.01.2023 ”Кадировци” изнасилили и пребили руски пропагандисти в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads