Реклама / Ads
10| 6338 |20.09.2021 НОВИНИ

Рашков: Прокуратурата отказа да прави пресконференция с нас. Ще пазим Спецов, ако се наложи

.
Бойко Рашков
Прокуратурата не поиска да правим пресконференция с МВР за спецакцията за канала за мигрантите. След техния отказ последва и отделно изявление колко те са постигнали. Това коментира вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти.
 

Преди дни при специализирана операция е неутрализирана престъпна група, занимаваща се нелегален трафик на мигранти, съобщиха на брифинг в МВР представители на Държавна агенция "Национална сигурност" , Главна дирекция "Борба с организираната престъпна група" и "Гранична полиция".

 

"Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов води политическа дейност в полза на една партия. Този човек тласка страната и подкрепя напълно вредни за нашата страна и за хората неща, едва ли не да няма мерки и заведенията да работят денонощно. В други страни заведения работят само при 100% ваксиниран персонал. Той и неговата организация е против правителството.  "Дали този човек, който е с дългата коса, ще бъде отговорен ако ние имаме висок ръст на заразени", попита още Рашков, цитиран от "Евроком".

 

"От началника на НАП разбрах, че има отправена заплаха. Ние ще вземем мерки. Поводът на срещата ни в МВР беше друг. Ще преценим реалната заплаха и ще вземем мерки според това, което предвижда законът. Това коментира служебният вътрешен министър Бойко Рашков във връзка с информацията, че Румен Спецов е получил заплаха за него и семейството му. Ако се наложи, ще бъде охраняван, заяви министърът на вътрешните работи", допълни още той. .

 

"Нито някой ме е канил, нито съм проявявал интерес към политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев" , заяви Рашков по повод представения вчера политически проект на двамата бивши служебни министри.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 17410 |20.09.2021 Методи Лалов: Прокуратурата проверява за липсващото бг гражданство на председателя на СГС Алексей Трифонов . 14| 6616 |19.09.2021 Петър Илиев: Бях експресивен, защото атакуваха семейството ми. Отказа да говори за книгата и главния прокурор . 26| 11655 |18.09.2021 Плевнелиев отказал на Борисов да е кандидат-президентът на ГЕРБ . 2| 3175 |16.09.2021 Прокуратурата проверява унищожени ли са пясъчни дюни в „Албена“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads