Реклама / Ads
30| 8406 |30.05.2012 НОВИНИ

Разбиха сексгнездото на бургаския елит

.
Вътре имало сексиграчки и ценоразпис от услуги, за които обикновеният мачо дори не можел и да фантазира.Срецполицаи с бронежилетки и въоръжени до зъби атакуваха днес в 11,30 часа входа на жилищна кооперация на ул.“К.Фотинов“ 29 – в самия център на Бургас.
 

Те разбиха металната врата на втория етаж, където на звънеца с миниатюрни букви пишеше студио за масаж „Релакс“ и нахлуха вътре, пише бургаският сайт бесове. бг.

 

Според информация от анонимен източник вътре са били три елитни проститутки, заедно с клиент. Мястото отдавна се е знаело като любовното гнездо за мъже с дебели портфейли и влияние в Бургас. Прошляци и случайни не са били допускани. Преди да „гръмне“ скъпоплатеното гнездо за ласки, услугите му са били ползвани дори от бургаски прокурор, кмет на малко населено място близо до Бургас, както и от популярен общински съветник от местния парламент в Бургас.

 

В кооперацията срещу Природонаучния музей има и други офиси на фирми. Там се помещава и известната агенция за недвижими имоти „Титан“ - на етажа на „Релакс“, точно срещу вратата на жриците. Брокерите от „Титан“ отказаха да ни разкажат какво са виждали. Те се ограничиха само да опишат ароматите, които се разнасяли из етажите от еротични далекоизточни свещи, вероятно и от етеричните масла.

 

„Не знаем какво ставаше зад тази врата, но дори и да знаехме, нямаше да кажем, защото сме виждали клиентите по стълбите, някои са добре познати лица от хайлайфа, личеше си, че не идват с рехабилитационна цел, а за да ги „отпуснат“ в буквалния смисъл на думата“, коментираха други наематели по стълбите. Около 30 минути ченгетата не можеха да намерят поемно лице, което да се навие да присъства при огледа, тъй като хората наоколо се страхуват. Очевидно познават и кой съдържателя на това особено място. Вътре имало екстри, за които обикновеният мъж дори не може да си представи, че съществуват – както аксесоари, така и майсторство на индивидуалната или групова услуга.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6314 |24.02.2012 Разбиха международни педофили; има и наши . 5| 5022 |11.02.2012 Спецченгета разбиха група за трафик на наркотици . 10| 5108 |07.02.2012 Разбиха престъпници ДДС-ари . 14| 5720 |01.02.2012 Светотатство: Разбиха църква, посегнаха на икони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads