Реклама / Ads
8| 10369 |23.12.2017 НОВИНИ

Речта на Доган в превод на БОЕЦ: Предстои яко лапане и дебелеене

.
Ахмед Доган
Гражданско сдружение БОЕЦ преведе традиционната новогодишна реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Ето какво каза той между редовете:
 

"Поне веднъж в годината и аз трябва да кажа нещо, за да си опрадвдая милионите, които плащате за моята охрана, за сараите ми и за слугите ми.

В международен план Путин и Ердоган се разбраха. И сега освен Путин, трябва да слушам и Ердоган. И от Москва и от Анкара ми казват, че Буда им служи вярно и не трябва да го пипаме. И няма да го пипаме, не че някой е и искал да го сваля... Бойко Борисов няма алтернатива. КАТЕГОРИЧНО! Няма по зависим и удобен човек от него в момента, в контекста на европредседателството, все едно, че моите господари Путин и Ердоган чрез него ще бъдат председатели на Европа.

 

Във вътрешно политически план нашите приятели от патриотичния фронт си вършат перфектно работата. Плюят, лаят и държат електората в напрежение. (Мента, подсети ме да пратя на Воленчо още пет милиона, да си цъкат на Варадеро с Далаверката и Красчо-прасчо)

Нашите хора по места са гладни. С Бойко съм се разбрал, ние ще му крепим бандата на власт, а той ще ни пусне няколко милиарда от баницата. Миналата седмица на заседанието на Министерски съвет вече направи първият транш. Имаме обаче един малък проблем. Той е проблем на обичаният ни син Делян, значи е проблем на всички. Проблема се нарича Булгартабак.

 

Докато държим Цацаров и прокуратурата всичко е ок, но се разлаяха и чужди кучета и трябва да решим проблема по класическият начин - няма Булгартабак-няма проблем! Закривайте! Тази кокошка вече снесе няколко милиарда. Сега Идва Белене, новата златна язва. Народа плаща!

И накрая, пожелавам на всички ви , сменяйте си гардероба, купете си още по широки дрехи, предстои яко лапане и дебелеене!

Вечно ваш господар, Ахмед Сава Доган"

НА НЯКОЙ НЕЩО ДА НЕ МУ Е ЯСНО?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4372 |22.12.2017 Нищо чудно: Борисов съгласен с изказването на Ахмед Доган . 9| 4376 |22.12.2017 Нинова: Борисов помоли Доган за помощ и я получи, но вот на недоверие ще има . 5| 6303 |22.12.2017 Каракачанов се възхити на Доган . 13| 9754 |22.12.2017 Таня Симеонова за Фрог: Коледните подаръци на Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads