Реклама / Ads
5| 4333 |30.10.2023 НОВИНИ

Режисьорът Вл. Люцканов: Вече става обидно да живеем в тази държава

.
Владимир Люцканов Източник: БГНЕС
Не че ми е все едно, но нито един от кандидатите в битката за София не възбужда у мен желание да ги подкрепям или някакви надежди за бъдещето, защото всеки щял да оправя тротоарите. Да се разберат, един да ги оправи тези тротоари, ако това е работата на кмета, но за мен работата на кмета е да надгражда върху тротоарите, нали така. Това коментира пред Нова тв режисьорът Владимир Люцканов.
 

Разбира се, че гласувах. Аз вече съм на такива години, че от избори вече ми е бактанясало. Общо взето непрекъснато ходим на избори и избираме по-малкото зло, не знам какво ще стане. Няма нито един от тези кандидати, когато да изслушам и да ме убеди, че тук има интересен човек, интересни идеи, коментира той.

 

Единият кандидат за София ми змучеше с кухи фрази и заучени изречения. Той не вярвам да гори.

 

Кандидатката пък иска да промени едва ли не социално.икономическата система. Там нямаше нито едно обещание или предложение, което е изпълнимо.

 

Хекимян се включи в последните минути. Как така се става кмет на София без ти никога да си предполагал, че това можеш да го работиш. Защото кметуването е работа, работа, работа. И то хората го покаха, още по-малко хора отидоха да гласуват. То вече сме толкова уморени и омерзени от всичко около нас, че то вече ми става обидно да живея в тази държава, коментира той.

 

Те хората на Марс се канят да ходят, а ние се занимаваме със сковаване на паравани, с някакви заграждения от георгафски карти, с това как да слагаме бюлетените, че нещо там да не се отпечата. Предния път на машини като гласувахме, беше много приятно. Хората въобще не се притесняваха, не спадна процента на гласувалите, а напротив. Не знам какво стана. Не знам това активно меротприятие или не, но в първия момент като разбрах какво се случва, си помислих, че е преврат. Защо беше нужно това да се прави срещу машините. Дори и като принтери да ги ползват, пак добре, каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4774 |30.10.2023 Обрати в битката за районите на София /обновена/ . 1| 4065 |30.10.2023 ”Мета” предлага платени абонаменти за европейци, за да използват ”Фейсбук” и ”Инстаграм” без реклами . 0| 4504 |30.10.2023 Кои софийски села избраха кмет на първи тур и къде ще има балотажи? . 12| 10488 |30.10.2023 Кметската битка: Какво показват резултатите на ЦИК?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads