Реклама / Ads
9| 5236 |20.08.2020 НОВИНИ

Румяна Ченалова: Всяка стъпка назад, всяко колебание и страх е връщане в мрака, болка и смърт

.
Румяна Ченалова
Очевидно е, че управляващите ще продължават да игнорират факта, че : протестите имат ВСЕНАРОДЕН характер, протестите нямат искания към управляващите, българският народ е оттеглил доверието си към управляващите и ЗАПОВЯДВА в качеството си на суверен НЕЗАБАВНО да изпълнят формалният акт по прекратяване на пълномощията чрез оставка.
 

Управляващите не само ще продължат да игнорират гласовете на милиони българи, но и ще опитват чрез всякакви начини - йезуитски изявления, популистки обещания, уволнения, псевдо - процеси, нова Конституция, ВНС, изменение на закони , купуване на депутати и пр. да удължат времето на управлението си, т.е. да спасят кожите си и по възможност си осигурят безнаказаност чрез участие в следващото НС и правителство.

Променят тактиката на отговорите и отбраната си ежедневно.Това изисква реакция и съответна стратегия, перспективно мислене и действия.


С идеята за свикване на ВНС , която е много възможно да постигнат чрез законови и извън законови методи , целят да ни поставят в положение на "шах" и " мат".

Това няма да се случи, ако вместо кръстовища блокираме институции, ако имаме своите " граждански патрули", които да бдят за сигурността ни и пазят от провокации и физическо насилие.

 

Това няма да се случи ако :
На 2.09., когато започва работа НС им покажем твърдо и недвусмислено, че ВЕЧЕ НЕ СА НАШИ ПЪЛНОМОЩНИЦИ И НЯМАТ ПРАВОТО ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НИ.

Тяхната работа в НС ПРИКЛЮЧИ и те нямат правото да бъдат депутати, да влизат и гласуват, да приемат закони и решения.
Те трябва да се върнат там, откъдето са дошли ЧРЕЗ НАШИТЕ пълномощия.
Сградата на НС е за представителите на народа, а те вече НЕ са наши избраници и пълномощници!

 

Ще изправят срещу нас полицейски кордони - това са възможностите им.Както и досега ще противопоставят българи срещу българи, сила срещу мирни граждани.Те - в името на властта, ние - за справедливост.Нашите първи редици ще бъдат своеобразната ни " гражданска защита", противопоставяща се на възможното насилие, авангарда на армията " народ", нашите очи, ръце и глас.


Ще бъдем там- непримирими и силни!

Нашата кауза е майка България, справедливост, дом за децата ни. Цената е висока и сме длъжни да я платим! Всяка стъпка назад, всяко колебание и страх е връщане в мрака, болка и смърт.

2.09.2020г.- денят на развръзката.

 

Румяна Ченалова, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 9622 |14.08.2020 Румяна Ченалова: Ето как Борисов иска да остане на власт . 20| 9066 |13.08.2020 Румяна Ченалова: От Европа мълчат. Като Караянчева . 11| 6921 |12.08.2020 Ченалова: Борисов не подава оставка, защото се страхува! . 10| 9509 |12.08.2020 Румяна Ченалова: Репликата на Димитър Ламбовски към Христо Иванов има много просто обяснение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads