Реклама / Ads
0| 4714 |30.01.2020 НОВИНИ

Съпругата на Коби с трогателна изповед след смъртта на легендата

.
Съпругата на трагично загиналият в катастрофа с хеликоптер Кобе Брайант – Ванеса, наруши мълчанието си и публикува в една от социалните мрежи емоционална изповед. Тя сподели, че е създадена фондация за подкрепа на пострадалите от подобни трагедии.
 

„Аз и дъщерите ми искаме да благодарим на милионите хора, които ни показаха своята подкрепа и любов в този ужасен момент. Благодаря за всички молитви. Определено се нуждаем от тях. Ние сме опустошени от внезапната загуба на моя любим съпруг Кобе, невероятния баща на нашите деца, и моята красива и сладка Джана, привързана, замислена и прекрасна дъщеря и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

 

Ние също сме опустошени от семействата, които загубиха любимите си хора в неделя, и споделяме болката им. Няма думи, които да опишат нашата болка в този момент.


Успокоява ме да знам, че Кобе и Джиджи знаеха, че са толкова обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук завинаги с нас. Това бяха нашите благословии, които ни бяха взети твърде рано.

 

Не съм сигурна какъв ще бъде животът ни утре и е невъзможно да си представим живота без тях. Но ние се събуждаме всеки ден, опитвайки се да продължим, защото Кобе и нашето бебе Джиджи ни осветяват, за да ни покажат пътя. Любовта ни към тях е безгранична и не може да бъде измерена. Просто ми се иска да мога да ги прегърна, да ги целуна и да ги благословя. Имаме ги тук с нас, завинаги.

 

Благодаря ви, че споделихте с нас вашата радост, болка и подкрепа. Молим да ни дадете уважение и уединение, които ще ни трябват, за да преживеем това. За да почете семейството си от Team Mamba, Фондация за спорт Mamba, създаде Фонд MambaOnThree, за да помогне на другите семейства, засегнати от тази трагедия. За да дарите, посетете MambaOnThree.org

 

За да разширите наследството на Кобе и Джана в младежките спортове, моля, посетете сайта. Благодаря ви много, че ни споменахте в молитвите си и че обичате Кобе, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен“, написа Ванеса.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4251 |27.01.2020 Хеликоптерът на Коби Брайънт издавал странни звуци . 3| 4564 |27.01.2020 Светът скърби за Коби Брайънт, хеликоптерът паднал заради мъгла /видео от катастрофата/ . 0| 4818 |26.01.2020 Петима загинаха с хеликоптер в Калифорния, баскетболната звезда Коби Брайънт е сред тях . 2| 4113 |19.01.2020 Мъж уби съпругата си в Кюстендил, задържаха го

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads