Реклама / Ads
80| 8496 |01.08.2013 НОВИНИ

Саша Безуханова и Росен Плевнелиев можели да работят заедно

.
Саша Безуханова Източник: Булфото
Възможно е в даден момент нашите идеи да се покрият с тези на президента Плевнелиев и тогава бихме работили заедно. Това заяви Саша Безуханова, лидер на проекта „България може” и все още служителка на американската компания „Хюлет Пакард”.
 
Тя не изключи възможността да бъде партньор с държавния глава, с което по същество отговори на водещите от Нова тв дали Плевнелиев стои зад гражданската инициатива. Безуханова не изключи и възможността започнатото от нея един ден да се превърне в партия. Засега обаче това не било обсъждано с нейните другари.

Възможно е от нашите редици да излязат управленци, които да участват в правителство като експерти. Има талантливи и можещи хора, които са професионалисти и могат да бъдат полезни за страната, призна още Безуханова. Това пък прозвуча като признание, че нсъщност проекта има амбициите да зарежда властта със свои кадри. Бизнес дамата обаче не отговори има ли чужди интереси, които да са залегнали в програмата на „България може”. Припомняме, че Безуханова е председател на УС на политическо училище „Джон Паница”, което получава финанси по линия на структурите на на милиардера Джордж Сорос. Паница пък човекът, който въпреки категоричната позиция на Ватикана и папа Йоан Павел II, че България не е замесена по никакъв начин в атентата срещу него, твърдеше обратното до края на живота си.

Тревожни са тенденциите и ситуацията в страната днес. Много се надявам, че е дошло времето в България хората да повярват, че може да има почтени проекти, какъвто е "България може", заяви Безуханова. Проектът бил срещу олигархията и задкулисието.

Тя заяви дългосрочни намерения сферата на образованието, енергетиката, индустрията. Относно актуализацията на Бюджет 2013, Безуханова заяви, че според нея президентът трябва да наложи вето. По думите й, отново има непрозрачност в самата актуализация. Относно АЕЦ "Белене", Саша Безуханова заяви, че той не трябва да се строи.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 6134 |12.07.2013 Безуханова отрече чужди и скрити интереси зад "България може" . 42| 5491 |09.07.2013 Росен Плевнелиев: Президентската република не е решение . 330| 6944 |05.07.2013 Росен Плевнелиев: Изборите са единственият способ за развързване на най-големия възел . 42| 5663 |23.05.2013 Президентът Росен Плевнелиев връчи на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов мандат за съставяне на правителство.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads