Реклама / Ads
76| 8983 |29.03.2014 НОВИНИ

Сашо Диков: Най-добрият съм! Номер едно!

.
Сашо Диков
Гениален съм, най-добрият! Сега от бТВ ми предлагат много примамлива оферта, а доскоро не ми обръщаха внимание. Предлагали са ми много пари, дори в плик, но съм отказвал винаги. Това заяви без капка ирония Сашо Диков, който влезе в ролята на гост в собственото си предаване по Нова тв, а въпроси му задаваше Ани Цолова.
 

Тя му прочете питания от Лютви Местан и Бойко Борисов, на които водещият отговори изчерпателно. Те обаче бяха доста скучни. На Борисов той каза, че от никоя политическа сила не са го натискали, защото вероятно знаели какво е ренде и нямало да се поддаде. На Местан пък обясни защо по свобода на словото и медиите сме далеч след демократичните страни. Причината била в обвързаността на медиите с политически и бизнес кръгове.

Като млад бях красив, жените бяха луди по мен, но аз тънех в комплекси. Сега вече си знам цената и тя е такава, че няма кой да ме купи, изфука се още Диков.

В слушалката продуцентът на предаването нареди разговорът Цолова - Диков да продължи поради големия интерес, а обявеното интервю с Христо Стоичков да се излъчи следващата седмица. Сашо Диков каза, че не може да се противи на продуцентите и скромно продължи да отговаря и да описва успехите си в журналистиката и живота.

И той, и Цолова заявиха, че ситуацията е автентична и Диков не е знаел какво му готвят от предаването. Нямало нищо нагласено. От поведението им обаче личеше, че всичко е подготвено старателно. Диков изтъкна още, че имал досега най-висок рейтинг, по-голям дори от този на Тодор Живков в едно от последните му интервюта. Не ме търсиха обаче от големите телевизии и аз си работех в кабеларка, без да ми пука. Правех каквото си искам. Когато конкуренцията между Нова тв и бТВ се разгоря в последно време, заваляха и предложения, все изкусителни. И от ТВ-7 са ме канили за големи пари, но отказах. Надвил съм си на масрафа, в смисъл, че не ме интересуват парите толкова и мога да избирам къде да работя.

Като бил млад жените го преследвали навсякъде, но той бил провинциалист от Троян и не обръщал голямо внимание. Въпреки това можел да напише тритомник за някогашните си свалки и креватни истории в студентски общежития. Дори понечи да разкаже как веднъж на третия ден не можел да стои на краката си, но Ани Цолова го попита с кого е бил, а не от какво са му омекнали мартинките. Явно бившият скиор искаше да каже, че е от секс маратон. Дори спомена за някакви гребкини, но Цолова подцени откровението и не се стигна до фамозни разкрития. Диков обаче все пак успя да вкара случка с чужда дипломатка, на която той гостувал, заради което го викали в Държавна сигурност. Той обаче се измъкнал хитро и нямало последствия за кариерата му.

Трудно някой може да ме засегне, защото съм перде. Не обръщам внимание. Дори на един, който се обади преди време в студиото и каза, че ме бил чукал, му отвърнах, че някога можеше и да се ядосам или да се притесня, но вече не ми пука. После си поговорихме, разказа случка Диков. Той похвали Цолова, че имала смелост да напусне бТВ. Колегите трябва да ти целуват, не знам какво да ти целуват, че го направи и показа, че човек не трябва да търпи да му казват как да си върши работата и какво да пита в студиото, рече Диков. Цолова прие скромно комплимента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 10668 |22.03.2014 Скандал в ефир: Богдан Милчев мери мускули със Сашо Диков . 18| 7734 |08.03.2014 Томов: Огорчен бях от "Сашо Апашо"; аз и 2 лв не съм откраднал . 82| 11832 |06.03.2014 Сашо Диков за имотите на властта: Тръгнеш ли към властта, сваляш всичко на масата . 5| 5922 |01.02.2014 Борисов към Диков:Ако те пребият, ти пращам SMS

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads