Реклама / Ads
7| 6632 |31.05.2019 НОВИНИ

Сестрата на убитата Милена ужасена от поведението на криминалните психолози

.
Милена и убиецът й Стоян Зайков
Много се разочаровах от криминалните психолози. Бяха много груби. Огромен натиск оказаха върху детето на Милена-Стивън. Разпитвали са го часов наред без вода и храна. Много се разочаровах от тези психолози. Психологът не си свърши добре работата. Седна до детето и му каза: Всичко свърши, баща ти е мъртъв. Ето така разбра новината от един психолог.
 

Това каза Надя Шишкова,  сестрата на убитата от Стоян Зайков- Милена по БТВ. „След като чу тези думи, детето избухна неудържимо. Това имаше последствия. И нас ни разпитваха психолози. Поведението им беше отвратително. Сестра ми са я обвинили, че тя укрива информация. Аделина се казва психоложката.

 

Тя седна, скръсти ръце и каза: И вие и ние знаем защо сте тук. Казвайте какво  укривате?  Каква е тази тактика каква е тази психология? Това за мен е ужасно поведение.  Криминалните психолози бяха ужасни.

Милена искаше да напусне преди 14 години Стоян Зайков. Това стана още докато беше бременна. Чудеше се дали да задържи бебето.  Тя се страхуваше. Зайков беше обсебен от нея. Не искаше да я загуби, но не знаеше как да се държи с нея. Заплашваше я, че ще се самоубие. Тя не посмя да сигнализира властите.

 

Стоян беше човек на крайностите, много избухлив и груб. Много жени се страхуват, защото живеят в такъв психологически тормоз. Стивън остава да живее при другата ми сестра. Тя е негов попечител. Аз ще и помагам с каквото мога. Сестра ми е в майчинство, което изтича. Милена се грижеше за всички. Невероятно идеен и креативен човек. Започваше бизнеси от нищото. А постигна всичко. Всички разчитаха на нея. Първо отвори погребална агенция, след това фризьорски салон.

 

Тя е много предприемчива и пробивен човек. Колкото по-трудно и ставаше, толкова по-напред даваше. Милена помагаше на всички. Тя имаше подход към хората. Всички я обичаха. Стивън е много умен и трудолюбив като майка си. Училището го подкрепя. Милена и Стоян се запознаха, докато тя беше ученичка. След това забременя и заживяха заедно. Обмисляше да махне детето, но ние я разубедихме.  Стоян не е добър пример за Стивън. Милена е дала всичко от себе си. Когато са се разделили последният път, Стивън е останал при него. Детето ще има нужда от психолог, но не такъв като криминалния психолог.  

 

 

Стоян Зайков е познавал местността, в която живее, за това и не е направил опит да се отдели от района. Смятам, че е имал помагач или помагачи. Не може 20 дни сам да живее сред природата. Това каза психологът Тодор Тодоров по НТВ. "Когато човек попадне в изтощителна ситуация без изход, е възможно да си посегне на живота", каза още той.

 

„Не смятам, че има нещо, което може да разколебае версията, че той е извършител и на двете престъпления“, разкри Тодоров. "Водещата причина за това Зайков да не избяга от района е това, че той се е чувствал спокойно", допълни Тодоров. "Зайков е подготвял убийството, за това и периодът на залавяне бе по-дълъг. Той е имал план", разкри криминалният психолог.

 

"Когато човек е в силно стресова ситуация и то в престрелка с полицията, е възможно да има абсурдни действия. Самоубийството му с дълга пушка не е невъзможно", завърши Тодор Тодоров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4666 |12.05.2019 Трети ден издирват убиеца на Милена от Костенец . 1| 4274 |11.05.2019 Още издирват убиеца на Милена от Костенец . 3| 4148 |20.03.2019 Милена Дамянова: Радикално е да се спират помощите при отсъствие от училище . 1| 5658 |23.01.2019 Съпругът на убитата Виктория: Северин е бил под въздействие на наркотици

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads