Реклама / Ads
45| 6697 |23.07.2012 НОВИНИ

В. Сидеров: България на практика е във война

.
Волен Сидеров
Партия "Атака" няма да подкрепи ГЕРБ на предстоящия вот на недоверие в областта на вътрешния ред и сигурността. Сидеров поиска оставка на кабинета и нов - на националното спасение.
 

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров и призова правителството да подаде оставка и да бъде съставен кабинет на националното спасение, предаде БНР. Волен Сидеров определи настоящата ситуация в страната като много тревожна, защото България е не само в икономическа криза: България се намира на практика вече във война, тъй като сме терен на международен тероризъм - нещо, което до сега не е било в България факт и това налага едно преосмисляне на цялостната политическа философия на управление. Досегашното управление на България е било партийно-партизанско, защото винаги е водило до противопоставяне между партии.

Идващият вот на недоверие пак предполага разделение на нацията, коментира Волен Сидеров. "Атака" няма да подкрепи ГЕРБ. Управляващите вместо да съставят еднопартиен кабинет, трябва да предложат широка коалиция на всички парламентарни и извън парламентарни партии: Един такъв кабинет смятам, че ще бъде подкрепен и от обществото ни, политическите сили и на базата на ясно написана пълна програма, в която да се казва какво трябва да се свърши за една година до края на този мандат в Народното събрание, да се подготвят вече избори, в които хората да знаят идейно за какво се гласува.

Посещението на израелския министър на туризма Стас Мисежников от "Атака" определиха като случващото се в неподходящ момент: Не дай боже, това да стане повод за някакъв нов атентат. Попитан за наличие на бойни кораби на НАТО във Варна, Сидеров коментира: Този, който разчита, че бойни кораби на Израел или на САЩ ще го пазят от терористи, просто е глупак.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5658 |23.07.2012 Израелски министър: България е приятел на Израел; Израел-на България . 39| 8308 |22.07.2012 Експерт: България може да бъде въвлечена в сценарий за война . 10| 7211 |21.07.2012 "Ал Кайда - Джихад" пое отговорност за атентата в България . 86| 7787 |20.07.2012 Сидеров: Онези от джамията с маанетата гърмят бомбите в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads