Реклама / Ads
68| 7143 |02.07.2012 НОВИНИ

Сидеров: Борисов превърна България в педерастка държава

.
Педерастка, антиморална и антирелигиозна агресия е провелият се тази събота гей парад в София. Това заяви на редовната пресконференция на ПП „Атака” лидерът на партията Волен Сидеров.
 

Той остро разкритикува шествието. Приветства Светия синод, че този път имат позиция по въпроса и осъди правителството за това, че позволява такива неморални и безнравствени прояви на педерастия в центъра на една европейска столица.

За пръв път, при управлението на ГЕРБ, имаме такова развихряне на педерастка показност в София, каза Сидеров и допълни, че и преди е имало опити за такава сексуална деформация на улицата, но при премиера Борисов и кмета Фандъкoва такива прояви определено са достигнали своя апогей. Неприемливо е целият център да бъде ограден от хиляди полицаи, за да гледат как мъже се целуват с мъже и жени с жени по улиците на София, това е падение на управляващите, заяви Сидеров.

Лидерът на „Атака” отправи въпрос към Борисов защо е превърнал родината му в педерастка държава, и допълни че премиерът трябва да обясни какво налага спец-части да охраняват едно извратено представление на педерасти в центъра на столицата, докато убиват и ограбват хора. И защо с привилегии се ползват такива сборища?

Волен Сидеров допълни, че ако самият Цветанов и Борисов принадлежат към педерастката общност, поне да си кажат. За пръв път София е предоставена на една педерастка вакханалия.

На пресконференцията стана ясно, че партия „Атака” е силно обезпокоена от подготвяните от ГЕРБ промени в Семейния кодекс, с който да се узаконят еднополовите бракове - една много опасна тенденция, на която „Атака” се противопоставя категорично.

Народните представители от „Атака” предлагат редица промени в Закона за електроенергията – премахване на преференциалната цена за изкупуване от зелени източници, тоест да не се изкупува всичко произведено, а само това, което е необходимо.

Атака предлага и цената да не бъде в пъти по-висока и държавата да бъде задължена да я изкупува цялата.

Според Сидеров, ГЕРБ дава възможност на свои приближени, като Цветелина Бориславова, Стефан Софиянски и бившия депутат от „Атака” Камен Петков, да станат милиардери. Липсата на енергийна стратегия от страна на управляващите и нежеланието им да построят АЕЦ „Белене” определено има за цел да се дадат възможности на свои хора да си направят фотоволтаични паркове, от които държавата да бъде задължена да изкупува и съответно обикновените хора да бъдат ощетени. ЕРП-тата ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН дължат на държавата повече от 448 милиона лева.

„Атака” иска оставката на Семерджиев и изслушване на Борисов по въпроса с цената на тока и започва подготовката на протестни действия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 99| 6320 |01.07.2012 Борисов: Разпоредих на Дянков да компенсираме социално слабите за поскъпването на тока . 6| 8785 |01.07.2012 Маргинал, познат на Николай, го превърнал в своя жертва . 157| 10010 |30.06.2012 Б. Борисов: Славата никой не може да ми вземе . 17| 7095 |26.06.2012 "Атака" иска реакция от Борисов за турската реч и псувнята на Рашидов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads