Реклама / Ads
124| 6208 |02.03.2011 НОВИНИ

Сидеров vs Димитров: Сините се държат като жрица на любовта - Сидеров чува гласове!

.
Волен Сидеров и Мартин Димитров Източник: bnews
"Шизофрения", "жрици на любовта", "логопед" бяха част от взаимните обвинения между двамата. Димитров прикрива в обществото доклада, чийто факти говорят за отнемане на лиценз, каза Сидеров. Истината е, че Сидеров управлява с ГЕРБ и заедно вдигнаха цените в страната, контрира Димитров.
 

- Пълни измишльотини са, че ЧЕЗ са финансирали кампанията ни
; несериозни неща; не съм крил никакъв доклад, аз съм го изискал в комисията. Става дума за доклад, който проверява ЕРП-тата, каза лидерът на СДС Мартин Димитров и посочи, че всеки е можел да го прочете, но нито един депутат на Атака не го бил чел.

- Докладът беше скрит от г-н Димитров, в същото време Мартинчо попитал градския прокурор може ли да го дава на друг депутат и Кокинов му казал, че може, обяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров.

- Г-н Ангел Семерджиев каза, че докладът може да бъде четен, но не и разпространяван, обясни Димитров. Аз съм го осигурил, дойдоха депутати, вкл. и от ГЕРБ, и четоха. Издателят на един документ определя достъпа му. Пратих доклада на г-жа Цачева и й казах за противоречието; възможно е след това да са раздадени копия, но аз не съм искал да влизам в противоречие.

- Аз като народен представител имам право на всякаква информация; в този доклад има страшни неща, каза Сидеров и предложи да предостави копия.

Двамата направиха опит да се изслушват, но това трудно се случи.

- Росен Йорданов, кандидат 19 на Синята коалиция, е ръководел ЧЕЗ, източвайки го и правейки огромни далавери с парите на хората; защо скрихте докладът и хората не знаят за него?, попита Сидеров. Въпросният съратник на Димитров ръководи ЧЕЗ и е уличен, а Димитров прикрива в обществото доклада, чийто факти говорят за отнемане на лиценз. Това е търговия с влияние; те са финансови обвързани, това е черна каса, констатира Сидеров

- Вие от Атака не дойдохте да го четете, г-н Сидеров чува гласове, според мен. Този човек е работил на някакво ниво в ЧЕЗ, но не е давал стотинка. Трайчо Трайков е директор на EVN преди изборите, по тази логика излиза, че компанията му трябва да е хвърлила пари в кампанията. Няма нито един факт за това, нелепо е. Истината е, че Сидеров управлява с ГЕРБ и заедно вдигнаха акцизите върху цигарите и въобще цените в страната.

- Тр. Трайков не е уличен в това като Р. Йорданов, чиято фирма е подменила всички трансформатири на Енергото без никаква нужда и е прибрал 30 милиона. Сидеров носи солидарна отговорност за тежката контрабанда; той гласува всичко, което му предложат.

- Кой има зам.-министри в управлението?, попита Сидеров, Вие имате трима - хем управлявате, хем не; това е тежка шизофрения, която ще ви изяде главите. вие се провалихте идеологически; съсипахте всичко, което аз съм правил, когато ти си ходел под масата, аз съм правил вестник Демокрация, обърна се Сидеров към Димитров. Сега жалките останки на СДС виждат, че за втори път влизам в НС с повече депутати от вас, каза лидерът на Атака.

- Електоратът на Атака са бедни и гладни хора, а Сидеров нищо не е направил за тях, обобщи М. Димитров.

- Защо лицензът на ЧЕЗ не е отнет; Семерджиев трябва да отговори защо такива мафиотски фирми продължават да ограбват българина и да помнят черни каси, каза лидерът на Атака.

- Това е демагогия, Сидеров говореше преди време за "Мухобойко", сега подкрепя ГЕРБ, контрира Димитров и определи Сидеров за развален грамофон.

- Поведението ви е като на жрица на любовта, констатира Сидеров.

- Ако имате въпроси за Атака, човекът ни за връзка е д-р Михайлов, иронизира на свой ред Димитров.

Frognews.bg припомня, че скандалът между двамата избухна вчера в ефира на НТВ, когато Сидеров нарече Димитров личният евангелист на Иван Костов и добави, че шефът на ЧЕЗ България бил кандидат на сините, а Димитров скрил един доклад на ДКЕВР; кажете как се пълнеше черната каса, настоя вчера Сидеров. Димитров определи обвиненията като безобразни лъжи, а двамата решиха да продължат спора днес.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5154 |01.03.2011 М.Димитров: Волен Сидеров е лъжец и лакей на ГЕРБ! . 4| 5290 |27.02.2011 В. Димитров: Имаше партии призраци, които бяха разчистени . 71| 5410 |26.02.2011 В. Сидеров: Днес България е колонизирана държава . 41| 5106 |26.02.2011 М. Димитров: Кабинетът зави наляво

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads