Реклама / Ads
61| 6757 |23.01.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Има истерична офанзива срещу правителството

.
Волен Сидеров
Чуждите фирми не изпълняват договорите си и те трябва да бъдат отстранени. трябва да има повече държавно регулиране в секторите енергетика, комуникации, транспорт.Недоволните кръгове в България – те са тези, които подеха истеричната офанзива срещу правителството.
 

Това каза Волен Сидеров в студиото „На 4 очи” по Нова тв.

Ние подкрепяме ГЕРБ безрезервно и единственото ни условие е България да се движи напред. Трябва да се извърви дълъг път.Сидеров каза, че предпочита всичко да се върши без много шум. Те имали и някои различия с ГЕРБ. Това се отнасяло за по-голямо участие на държавата икономиката. Например мобилните оператори не се знае какво правят, не се знае какви са. Това се отнасяло и до ЧЕЗ, от него изтичат пари навът.

Сидеров посочи, че чуждите фирми не изпълняват договорите си и те трябва да бъдат отстранени. Това е връщане на държавния интерес, заяви Сидеров. Виваком е американска фирма, която фалира и сега не се знае какво става с нея, продължи още той.

Лидерът на Атака каза, че за тези идеи е говорил в парламента, Борисов знае също за тях. Този ход е смел, но сега щетите са големи, обобщи той и призова за цялостна проверка на приватизацията. Ако не го направят, те ще загубят, аз съм убеден в това, категоричен беше Сидеров.

Депутатът каза, че трябва да има повече държавно регулиране в секторите енергетика, комуникации, транспорт.

Премина периодът, в който укорявахме българския бизнес. 10 милиарда лева са оставили българите в чуждестранните молове, в чуждите вериги, а това не е добре, категоричен беше Сидеров.

Гостът посочи, че не са сменени хора на ДПС, БСП на местно ниво и продължават да дерибействат. Въпросъс със смяната е труден, защото трябва управляващите да имат подготвени кадри. Средният ешелон е най-важен, той трябва да се смени; това става малко по-бавно, но ще стане докрай, прогнозира гостът.

Сидеров прецени министрите и посочи, че трябва да се гледа свършената работа от тях. В сферата на културата има някои пропуски, там може да се иска още от министъра. Министър Цветанов направи усилия, получи високи оценки и затова е мишена на спекулации, смята Сидеров и продължи: Неуспешни са нападките срещу него, а целта беше Цветанов да си отиде.

СРС-тата са скандал, направен по феноменален начин, констатира лидерът на Атака. В манипулираните разговори всичко е възможно и те не трябва да са обект на обсъждане и на разговор, предложи той и продължи: Нека Първанов да каже за своите връзки, за своите амбиции – как ще финансира АБВ, например.

Престижно е Първанов да е доносник от ДС, да го избират с рейсове от турция, а мен ме нарича националист, разпалено каза Сидеров и добави: Реакцията на ПЕС е ясна, те следват внушенията на БСП.

Принципно трябва да решим въпросът със сътрудниците на ДС, обяви той и добави, че не би трябвало да са на ръководни постове.

Водачите, групите от хора, които са със засегнати интереси, недоволните кръгове в България – те са тези, които подеха истеричната офанзива срещу правителството.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4605 |23.01.2011 Протестът срещу мобилните оператори - Събитие на седмицата . 3| 5673 |21.01.2011 ДАНС търси хакери срещу кибертероризма . 83| 5246 |21.01.2011 Сидеров: Вчера паднаха маските - сините изневериха . 30| 4982 |20.01.2011 Сидеров: Преосмислете ченгесарските интриги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads