Реклама / Ads
26| 6265 |25.05.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Ислямистите ще проснат килимчетата си и на "Московска" скоро

.
Волен Сидеров
През първата половина от мандата на ГЕРБ Атака прояви джентълменство да не поставят въпроси от дневния си ред като турцизацията и геноцида над българите. Ние обаче не сме забравили тези въпроси, те са наша кауза, поясни лидерът на Атака.
 

Ако това е предизборна кампания, значи  аз от 2005 г. съм в такава кампания, защото от тогава аз правя подписка и протести срещу шума пред джамията, обяви по ТВ 7 лидерът на Атака Волен Сидеров. Това е звуков терор, звучащ от централната софийска джамия. Ние сме изразители на съпротивата на хората, които негодуват, но сега получихме провокация от ислямисти. Нека Кокинов, преди да забрани Атака, да хване хубавеца с ножа, който не беше един. Юзеиров е там, хора с ножове са там, ислямистите изскачат, нападат и ритат тонколоните ни с тръби и ножове, а  няма нито един арестуван от тях, разказа Сидеров.

В тази джамия от много време се събират фундаменталисти. Ако така си трае общината, ще видим килимчета и на "Московска", предупреди лидерът на Атака.

Полицията не беше взела мерки
. Там, където стана боят, сграда, на която пише клозет и не е територия на джамията, наш активист постави тонколони, заради който скочиха с тръбите и изкъртени олуци от собствената им джамия, разказа Сидеров. Там имало само един пътен полицай.

Теорията за скачените съдове с ДПС я чух от дежурните всичколози
. При скачените съдове, когато единият се пълни, другият се изпразва, тя не е вярна, вметна Сидеров и обясни, че през първата половина от мандата на ГЕРБ те проявили джентълменство да не поставят въпроси от дневния ред на Атака - турцизация, геноцид над българите. Не знам те оцениха ли го или не, но ние не сме забравили тези въпроси, каза той и продължи - това е наша кауза!

Почти всички политици, без Борисов, избързаха с коментара и с това, че ме заклеймиха, коментира още Сидеров. Ля се кръв по лицето на българска депутатка, но не чух коментар по този въпрос, даже чух едно нагло изявление от Камен Костадинов, че си тя си получила каквото е търсила, което е цинично, продължи той.

Събитията, за които говорим, по никакъв начин не се отразяват на гласовете за ДПС, смята още той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 5690 |22.05.2011 В. Сидеров: Ако ДАНС не се събуди, нещата ще станат страшни . 31| 5276 |16.05.2011 В. Сидеров: Стана ли президент, всички ще си плащат сметките . 64| 7402 |13.05.2011 Дж. Уорлик към Сидеров: Ще Ви унищожа! . 15| 5321 |20.04.2011 В. Сидеров: Дал вместо Доган - от трън, та на глог

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads