Реклама / Ads
32| 5734 |16.10.2013 НОВИНИ

Сидеров към Плевнелиев: Не се страхувай, няма да ти направя нищо лошо

.
Източник: Булфото
Цветлин Йовчев не се справя със задълженията си, не може да каже дори колко са пришълците в България. Това заяви пред БТВ Волен Сидеров. Шефът на ДАНС Владимир Писанчев дори призна, че агенцията няма ресурси да провери всички бежанци, припомни националистът.
 

Не мога да разбера защо партиите не спрат тази подкрепа, попита Сидеров. Бежанци по Женевската конвенция са хора, които се преследват по политически причини или расова дискриминация. За хора, които бягат от военни конфликти не може да има статут на бежанци. Видяхме, че те връщат даренията си, даже имаше хора, които казват че имат банкови сметки.

Тези пришълци идват за статута „бежанец“. Със Сирия нямаме споразумение за двойно гражданство и ние не можем да им дадем наше гражданство, заяви Сидеров. Той обвини Росен Плевнелиев, че нарушава закона като не свиква КСНС, тъй като вече няма заседание повече от 3 месеца. Ако го е страх от мен да излезе и да го каже, каза националистът. Той се обърна към камерите с призив „Г-н Плевнелиев, не се страхувайте, няма да ви правя нищо лошо, свикайте КСНС, защото иначе така може да предизвикате импийчмънт“. Сидеров препоръча на Плевнелиев да обясни как си е купил къщата в Халкидики.

Това е сигнал, който ние извадихме преди години във в. „Атака“, добави националистът Той потвърди, че в ръководената от него Комисия за борба с корупцията има сигнал срещу Росен Плевнелиев за прехвърляне на пари докато настоящия президент е ръководил Линднер. Сидеров каза, че има сигнал и срещу Бойко Борисов за натиска оказан от бившия премиер върху Ваньо Танов по случая с Мишо Бирата. Този сигнал е анонимен и сега ще видим дали има конкретен интерес от бившия премиер за защита на фирмата на Михаил Михов, известен като Мишо Бирата.

В комисията ще бъде поканен и Бойко Борисов и Ваньо Танов. О, представям си, че всички ще дойдат, избухна Цветанка Ризова. Ами това показва неуважение към парламентаризма, отговори Сидеров. Лидерът на Атака каза, че при гласуването на вота на недоверие депутатите ще се въздържат. Няма нищо лошо във вземането на заеми, защото трябва да се раздвижи икономиката, необходим е нов икономически модел, призова Волен Сидеров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5291 |16.10.2013 Има кворум за вота на недоверие! Сидеров: ГЕРБ нямат аргументи . 103| 5116 |15.10.2013 Плевнелиев: Кампанията срещу мен е за зависимост . 35| 5426 |09.10.2013 Сидеров: Президентът се плаши от мен; не смее да събере КСНС . 48| 5618 |08.10.2013 Протестъри атакуваха Орешарски и Сидеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads