Реклама / Ads
8| 6980 |02.12.2019 ПОЛИТИКА

Сидеров: Каракачанов отдавна е за сваляне, Симеонов не трябва да е в политиката

.
Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов Източник: БГНЕС
Избирането на Валери Симеонов за зам.-председател на парламента е неадекватно решение. Каракачанов отдавна е за сваляне и разследване, защото имам информация за далавери във военното министерство. Това е тресавище. Армията ни е необлечена и ненахранена. Това заяви лидерът на ”Атака” Волен Сидеров.
 

Парламентът не само, че не ми липсва, аз съм много доволен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения, заяви Сидеров.

Той е категоричен, че партията му "Атака" няма как да е партньор на управляващите и няма да участва в Коалиционен съвет.

 

"Атака" беше чaст от Tройната коалиция "Патриоти", която сключи споразумение с ГЕРБ за управление на държавата.ГЕРБ стимулира изолирането на "Атака", тъй като станахме неудобни, а НФСБ и ВМРО бяха просто инструмент - отвертката и клещите. Но ГЕРБ и ръководството на ГЕРБ са основния виновник и поддръжник на тезата "Атака" да не е в управлението", каза още той пред БНТ.

 

Сидеров коментира и оставката на социалния министър Бисер Петков с въпроса къде е оставката на заместничката му Султанка Петрова от ВМРО, която е изготвила "потресаващата" Стратегия за социални услуги.

 

За Бисер Петков, политикът заяви: Той отдавна трябваше да бъде отстранен, това министерство не е социално, а по-скоро работи за чужди НПО-та.

 

Той коментира и работата на столична община: "Ще се опитам да организирам граждански протести против намерението на кмета Фандъкова и общинския съвет да вдигнат данъците на автомобилите. Цялата работа е да се вземат едни пари от хората", каза Сидеров.

 

ГЕРБ се старае да вдига данъци, което не е добре. Достатъчно са постъпленията в държавната хазна, категоричен е Сидеров.

 

По думите му, на 30 декември в Общината ще се обсъди план-сметка за парите за чистотата, с която той не е съгласен.

 

,,На 30 декември ще бъде обсъдена една план-сметка за чистота в София, за която са предвидени огромни пари - около 217 млн. лева. Смятам, че градът може да се почисти и с една-трета от тези пари, но това е една надписана сметка. Не знам защо толкова скъпо струва чистота на София при положение че тя изобщо не е чиста'', коментира Сидеров и посочи, че ако беше избран за кмет, щеше да прекрати договорите на частните фирми за почистване.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6620 |22.10.2019 Каракачанов: Ако Македония влезе в ЕС, антибългарската й политика ще ескалира . 20| 6574 |03.10.2019 Каракачанов като Паисий към македонците: ”Поради що се срамиш да се наречеш българин?” . 14| 5860 |29.06.2019 Радев и Каракачанов в задочен спор за цената на новите изтребители . 32| 11673 |27.05.2019 Сидеров: ВМРО бяха сключили сделка с ГЕРБ и ДПС за вота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads