Реклама / Ads
15| 6418 |14.01.2015 НОВИНИ

Сидеров: Не приемам пиесата "Шарли"

.
Волен Сидеров Източник: архив
През 2015 година очаквам повече мизерия и по-лошо управление на България. Евролидерите трябваше да кажат на Обама, който отсъстваше от този марш в Париж: Ще запалите целия свят, г-н президент на САЩ, спрете тази политика! Но никой не каза подобно нещо, каза депутатът от трибуната на Народното събрание.
 
Нека ви стане ясно, че това, което днес наричаме ислямкски радикализъм и е применик на "Ал Кайда" беше създадено от ЦРУ и огромни средства бяха дадени на муджахидините, допълни той. Сидеров се закани да направи една изложба в парламента, на която ще се вижда как "великия" Збигнев Бжежински, "онзи шахматиста, с голямата шахматна дъска", обучава муджахидини да държат автомати.

"Те се превърнаха по-късно в "Ал Кайда". "Ислямска държава" сега е сбор от наемници, огромната част от тях не са дори араби, а са наемници от цял свят.  Тя е създадена от САЩ и израелските служби, за да работи срещу Сирия и Иран и да работи за разпалване на конфликти. Това е политиката "Разделяй и владей", заяви още от трибуната Сидеров.

През 2015 година очаквам повече мизерия и по-лошо управление на България. Евролидерите трябваше да кажат на Обама, който отсъстваше от този марш в Париж: Ще запалите целия свят, г-н президент на САЩ, сперте тази политика! Но никой не каза подобно нещо, каза депутатът.

Боже опази, никога не бих подкрепил някой, който е оплюл с карикатура Светата троица. Тази подигравка с религията е най-големият грях, който човек може да си трупне върху съвестта, обяви той от трибуната по повод редицата карикатури на "Шарли ебдо", свързани с религиите.

Утре, когато дойде Кери, Джон, не Джим, и неговата заместничка г-жа "Майната му на ЕС", кажете им ясно, че България не иска да бъде васал на тази политика. Направете го, ще имате заслуга за българския народ, а не го ли направите, България ще плати огромна цена. Но аз се съмнявам, че българите вече могат да плащат каквато и да е цена, обърна се Сидеров към управляващите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 5588 |10.01.2015 Сидеров: САЩ е световната държава - мутра . 15| 4016 |15.12.2014 Сидеров: Аборигенско е мнението на чужд посланик да е на пиедестал . 40| 5013 |12.12.2014 Сидеров: Трябва да изгоним френския посланик, меси ни се . 20| 4058 |11.12.2014 Сидеров: "Южен поток" - за Гърция може, за България не може

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads