Реклама / Ads
10| 4556 |15.04.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: Трактора не е казал нищо важно в парламента, сега играе театър

.
"Не мога да разбера какво иска от мен Алексей Петров с това писмо. Как били използвани службите – нали ти беше в тях, говориш как ти си ги употребявал или какво? Ще разсекретим изложението му в парламента, но там той не казва нищо важно.", каза пред Frognews.bg лидерът на „Атака”".
 

Ротационният председател на комисията за контрол на ДАНС в парламента се учуди защо писмото на Алексей Петров, адресирано уж до Сидеров, не му е било пратено лично, а е публикувано в няколко медии. Пред Frognews.bg лидерът на "Атака" нарече поведението на Тракто театрално и опит за правене на пиар. "На изслушването на Алексей Петров в комисията за контрол на ДАНС в парламента аз отсъствах. След това прочетох стенограмата, много обемист текст, около 30 страници. Огромната част от изказването му е чиста литература с общо-публицистичен характер. Не видях там да има някакви страхотни схеми, които службите са използвали за определени цели. Пак ще прочета писмото, но мисля, че Алексей Петров се опитва да си прави някаква пиар акция, тъй като му се гледа мярката за неотклонение и т.н.", категоричен е Сидеров.

По думите му Алексей Петров е имал чудесна възможност за изяви и трибуни, и в личния си вестник „Галерия”, и в две издания от групата на ВАЦ, където никога не са му отказвали медийно внимание. Сидеров подчерта, че ще попита ръководството на ДАНС как точно е излизала класифицирана информация от агенцията, публикувана по-късно във вестник "Галерия". "В момента Станишев е разследван за подобно престъпление, а „Галерия” – не. Въобще не ме интересува кой е извършил престъпление – Патрашкова или Станишев. Защо до момента Кристина Патрашкова не е разследвана или хората, които стоят зад нея – собственици, издатели? Да се установи как секретни материали излизат във в. „Галерия”, категоричен е Волен Сидеров.

Какво каза още лидерът на "Атака", прочетете в ИНТЕРВЮ
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 8161 |13.04.2010 Трактора остава в ареста, адвокатът му го определи като цаца . 20| 6933 |13.04.2010 В. Сидеров: ДАНС е била използвана като силова бригада . 7| 4703 |12.04.2010 Трактора пише писмо до Волен Сидеров . 15| 5635 |12.04.2010 Сидеров вика Трактора в парламента по случая "Галерия"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads