Реклама / Ads
37| 4967 |16.07.2014 НОВИНИ

Сидеров: "Златният пръст" не съм аз, а е Бойко Борисов

.
„Pлатният пръст” се нарича Бойко Борисов и всъщност управлението на ДПС се крепи от ГЕРБ. Двете партии – ГЕРБ и ДПС си гласуват вече закони, които са изключително опасни, тревожни.Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференция в Добрич, съобщиха от пресцентъра на партията.
 

Всички в момента се интересуват от вътрешно-политическата обстановка, от т.нар. банкова криза. Ще кажа защо така я наричам, тъй като според мен няма банкова криза, има една измислена истерия и всички други движения, политически, които съпровождат тази измислена банкова криза. Първо да кажа, че ние обявихме неприсъствие в парламента, тъй като не виждаме смисъл от продължаване работата на този парламент, той е изгубил доверието на хората, правителството изгуби доверието на хората, на самите мандатоносители, които го предложиха, така, че ние "Атака" сме за колкото може по-бързи избори. Казахме го ясно и го следваме и с действията си, за разлика от други политически сили, които само говореха за оставка и за избори, а всъщност, май им се стои в този парламент, каза още лидерът на националистите.

„ГЕРБ и ДПС гласуваха закон, с който слагат цензура върху говоренето по банкови теми. Това за мен е един заговор на банковите олигарси и на техните марионетки ГЕРБ и ДПС. Не мога да разгледам другояче този закон, освен като изключителен удар срещу демокрацията, нормите на свободния изказ, на свободата на словото и изказванията, гарантирани от конституцията. Да забраниш да се говори на банкова тема, означава да сложиш огромен политически чадър върху всички възможни далавери във всяка една банка, които могат да се случат оттук-нататък”, допълни Сидеров.

Лидерът на "Атака" категорично заяви, че "Атака" е против този закон, защото по този начин се обслужват интересите на банковата мафия и олигархия, а Борисов и Цонев са техни марионетки, защото те придвижиха този закон.”Както се очертава, след изборите, които предстоят, ние ще имаме някаква неясна коалиция, нерегламентирана коалиция, коалиция на далаверата, в която основна роля ще играят ГЕРБ, ДПС и ББЦ.”, заяви Сидеров. Сидеров призова хората да се събудят от колониализма, в който са ни натикали партии като сини, СДС-та, ДСБ, НДСВ, Кобургготски, Борисов, ГЕРБ, тройни коалиции, ДПС. „Всички тези партии са виновни за това, че България в момента е в колониално робство, че нейните ресурси се изпомпват, печалбите се извличат навън и ние сме направени, докарани до това да сме белите негри на Европа”, допълни още той. Като алтеранатива на това Сидеров посочи антиколониалната политика, евразийска политика, т.е. политика, която да се противопостави на наглата претенция на САЩ да бъдат господари на света, на натиска и полицейщината, които Вашингтон оказва върху Европейския съюз, за да води враждебна политика с Русия.

Той подчерта отново позицията на "Атака" - за интеграция, приятелство и икономическо сътрудничество с Русия. Против санкциите срещу тази велика държава, която е наша освободителка. "Атака" е за по-суверенна политика, антиглобалистка и против неолиберализма, против турбокапитализма, в който беше вкаран света след 1980-та, 80-те години; за повече регулация, държавно участие в икономиката; за държавни предприятия.

Държавни трябва да са основните банки, те да са трайно гарантирани и да обслужват истинската, реалната икономика, малкият бизнес, фермерството, а не олигархичните интереси, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 4723 |17.06.2014 Сидеров: Партиите постоянно се отмятат от думите си . 23| 5151 |15.06.2014 Сидеров: Мои активисти не са ме искали в Брюксел . 42| 5868 |13.06.2014 Волен Сидеров:САЩ вкарват ядрени ракети в България . 22| 4654 |13.06.2014 Сидеров: Правителството не може да продължи да управлява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads