Реклама / Ads
0| 24863 |08.05.2022 ГЛАСЪТ

Клишета и къса рокля повод за първи скандал в партията на Стефан Янев

.
Комитова на дивана пред Любенов... Източник: БНТ
Люти спорове и ревност предизвикало участието на бившия служебен министър Виолета Комитова в предаването на Георги Любенов по БНТ. Комитова, която бе ръководеше регионалното министерство в служебния кабинет на Стефан Янев е една от важните фигури в новоучредената партия ”Български възход”, на която Янев е лидер.
 

Комитова, която е архитект по професия не можа да обясни какви точно са приоритетите на новата формация, нито какво я отличава от "Възраждане", например. Тя изброи някакви приоритети, но те до един повтарят вече заявени и от други партии и затова превърнали се в клишета.

 

Изявата на Виолета Комитова обаче предизвикала смут в новоучредената структура и заради тоалета, с който бившият министър се появи в студиото. Ралица Симеонова, бивш зам.-министър на отбраната, и по-бивша шефка на кабинета на Янев и още по-бивша секретарка в Президентството, считана за двигателя на яневата партия, била направо бясна на Комитова, коментират хора, запознати с кухнята на "Български възход". Симеонова страшно ревнувала от други жени, които се навъртат в обкръжението на генерала от резерва и се стремяла да ограничи техния достъп до медиите. Затова някои предричат "кратък партиен живот" на Комитова след днешната й изява при Любенов, която предизвикала горещи спорове в ръководството. Доказателство за това било голямото влияние, което Симеонова имала върху Янев и нейният сприхав характер.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 31168 |08.11.2020 Мария Цънцарова стана повод... Те са неудобни, мразят ги, но са лъч в мрака . 24| 17968 |27.02.2019 И на 27 февруари – пет повода да се срамувам, че съм българин . 18| 11153 |20.02.2015 По повод дълга и политическия ажиотаж около него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads