Реклама / Ads
26| 43303 |12.08.2020 НОВИНИ

След думи на премиера, започва бутилиране на морска вода Delicious sea water bb

.
Сега я газят, скоро ще я пият...
Новина от България зае челно място в световния информационния поток. Започнала е процедура за разрешително по Закона за водите за бутилиране на чиста морска вода от българското Черноморие. Ще бъде издадено и разрешение за ползване на Черно море като воден обект.
 

Компания от три букви (засега търговска и политическа тайна) ще притежава новият продукт, който ще бъде с най-високо качество. Източници, пожелали анонимност,довериха, че новата марка ще се казва „Delicious sea water bb“, а главният източник ще е морето на Слънчев бряг.

 

Самият премиер Бойко Борисов вчера заяви: „Идват хора от морето и казват: „толкова чисто море няма“. От горе до долу се пречиства с пречиствателни станции цялото море. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас?

За представяне си го представяме: нито беше бетонирано цялото, нито мутрите го владееха. Но това е друга тема, а и мутрите вече са политици, управленци, бизнесмени и се възпаляват, че на протестите се скандира: „Мутри вън!“.





Но да се върнем на новата търговска ниша – чудесна вода за пиене от българското Черноморие! Като не идват туристи тук, ще им продаваме вода там! Това е новият девиз. Държавата щяла да помогне на частният производител с около 500 млн от държавната ББР по линия на програмата за подпомагане на бизнеса, пострадал от коронавируса. Затова премиерът няма да подаде оставка, защото новата идея обещава да превърне България в най-големия производител на вкусна и чиста вода направо от морето.

И още една тайна, до която се добрахме: „Delicious sea water bb“ става официална вода на ЕС и НАТО, на Кремъл и Белия дом като знак на благодарност за доверието, което  оказват ръководствата там на българския премиер в тези усилни, но плодотворни за него дни.


.
От тук вадят Kona Nigari

 

По качество морската ни минералка ще конкурира световно известната Kona Nigari, която се продава в малки бутилки от по 63 мл за цена от 36 щатски долара. Хавайските производители също ползват морска вода, но на дълбочина 278 метра. На вкус тя е много леко солена и доставя истинско удоволствие като я пие човек. Малък проблем е, че за да си утоли жаждата, потребителят трябва да изпие поне 10 бутилки, което прави 360 долара…





Нашата родна черноморска водица ще е в бутилки по половин литър и още не се знае колко точно ще струва. Зли езици говорят, че в цената трябва да се калкулират проценти за премиера, главния прокурор, Доган и Пеевски, но това е чисто и просто завист. Той премиерът вчера пак каза: Завиждат! Цената със сигурност няма да надвишава тази на Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, 1250 мл от която струва 60 000 долара… Но тя се продава в бутилки от чисто злато и всякакви други изгъзици. Могат да си я позволят само хора с пълни чекмеджета и банкови сметки, тук такива не виждаме.

 

Вече има заявки от всички български курорти, хотели, ресторанти и кафенета за количества от новата чиста морска вода, което ще даде тласък на родния туризъм и икономика като цяло.

 

Това не е фалшива новина, както някои ще си помислят. Тя е част от решенията, с които Борисов обеща да успокои протестите. Да не би да се съмнявате, че премиерът лъже, като казва, че морето никога не е било толкова чисто? Или, че е невъзможно някое трибуквие да продава подобен продукт? Нали 10 години вече точно това става.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 12020 |11.08.2020 Адвокати с призив: ВСС да освободи Гешев, след което да се разпусне . 10| 9954 |11.08.2020 Николай Стайков със следващия логичен въпрос, след като стана ясно ”кой е тоя, звънял на Маджо” . 11| 9089 |11.08.2020 Сблъсъкът ми с COVID-19: Разказ от първо лице. Давност: последните 14 дни . 36| 8549 |10.08.2020 Иванов и Ламбовски по темата с Маджо: Има опит да се спре международно разследване срещу български политик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads