Реклама / Ads
44| 17640 |13.08.2020 НОВИНИ

След яйчения обстрел срещу Ива Николова - коментари завялаха в нета

.
Коментари заваляха в социалните, след случката с яйчения обстрел по журналиста от ”Пик” Ива Николова. Случката от днешния протест пред Народното събрание предизвика бурни реакции в обществото.
 

Ето и част от тях:

 

Николай Стайков, "Антикорупционен фонд"

"Относно яйцата по кафяви медии има повече от една парадигма и все още не съм изцяло единодушен по въпроса. Има обаче едни социолози без сайтове и обявени екипи, на които също не препоръчвам да минават покрай протестите без дъждобран или мушамичка".

 

 

Генка Шикерова, "Свободна Европа"

"Ива Николова до парламента като символ на НЕжурналистиката. И не, в момента тя не отразява събитие. Създава го" .

 

 

Иво Инджов

"ПИК е жълто-кафява медия, обслужваща Борисов, Гешев и Пеевски.
Протестът е срещу Борисов, Гешев и Пеевски. Това обаче не дава право на който и да е протестиращ да заплашва и замерва с домати и яйца журналистка, избрала да се труди в ПИК.


Моралните стандарти на протеста са несъвсеместими с опитите да се запушат НАСИЛА гласовете, критикуващи, охулващи и очернящи протеста и отделни личности. За най-драстичните случаи, представляващи закононарушение, засегнантите трябва да си потърсят правата в съда. За останалото не трябва да разчитат на някаква журналистическа етика в такъв род издания.


Просто гласовете на хулителите трябва да бъдат ЗАГЛУШЕНИ и маргинализирани със силата на гласовете на протеста. На площада, в социалните медии и чрез задаване на дневния ред на критичните към властта и статуквото медии".

 

 

Журналистът Татяна Кристи

"Ако бях на мястото на Ива Николова от прасешката й "новинарска" агенция, бих ходила с един чувал на главата си, за да не ме замерват с предмети по улиците. Всъщност, време й е да се замисли какво ще прави като секнат прасешките пари, с които тя разлива помия в медийното пространстово... Със сигурност, тя би била много по-полезна за обществото като Мадам на евтин бардак -- и по визия и по квалификации..."

 

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4864 |13.08.2020 Слънце сутринта, облаци след обяд . 0| 5133 |13.08.2020 171 новозаразени от COVID-19 у нас за последните 24 часа . 8| 5017 |12.08.2020 Промени в градския транспорт на София след новите блокади . 26| 43303 |12.08.2020 След думи на премиера, започва бутилиране на морска вода Delicious sea water bb

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads