Реклама / Ads
18| 2480 |23.08.2024 НОВИНИ

След като забранихме в училище да се говори за хомосексуални, да забраним и горските пожари

.
Източник: БГНЕС
 

Теодор Михайлов, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Чакайте, чакайте сега!







След като забранихме в училище да се говори за хомосексуални, трансджендъри, интерсексуални и всякакви други извратеняци, които не са като нас - бели, хетеросексуални и православни, нека продължим списъка със забрани, за да улесним живота си и изброените по-долу проблеми изчезнат мигом:


- “Корупцията е усещане” - този цитат на социалния министър на ГЕРБ Деница Сачева ме навежда на мисълта, че усещанията биват вредни и полезни. В случая усещането е вредно и го забраняваме. Ако не се говори за корупция, то нея я няма, няма и корумпирани, както и желаещи да се корумпират.


- Забраняваме горските пожари. Не говорим за тях, а когато не говорим - пожари няма. В крайна сметка кой от нас е на село и му пука, че селото било изгоряло. Никой!


- Забраняваме бедните пенсионери. По телевизиите се излъчват кадри от 70 годишни наши съграждани препичайки се с коктейли в ръка на Малдивите. Като контрапункт можем да излъчваме просещи датски пенсионери пред НДК.


- Забраняваме войната по пътищата и не говорим за катастрофи, пияни и надрусани шофьори и убитите от тях. Така те изчезват и оглавяваме световните класации за най-безопасни пътища.







- Забраняваме войната в Украйна и война няма. Имаме си много други проблеми, че да се занимаваме и с това.


Още много градивни забрани виждам, но понеже мисля да забраним и дългите статуси - спирам.


Традиционно ние сме страната на забраните, има проблем с пушенето - забраняваме го.


Има проблем с паркирането - забраняваме го.


Нямаме проблем с гейовете, ама за всеки случай да им забраним да се обаждат, че да не се разбира, че ги има и да ни развалят рахата, че току-виж децата ни станали такива, щото май било заразно, но пък болните можело да се излекуват. В недалечно минало с електрошок, може пак да пробваме и сега.


Защото в крайна сметка, ако не знаем, че едно нещо съществува, и не говорим за него, то то не съществува, нали?


Супер лесно е, предвиждам такъв живот, че само си викам дано!


П.П. А това, че никой не спазва забраните, може да се забрани с отделна забрана, в която да се казва, че се забранява да се споменава, че никой не спазва забраните.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2548 |23.08.2024 ISW: Русия прехвърля части от Украйна в Курск . 6| 2243 |23.08.2024 Такси прегази двама руснаци, пресичали на неосветено място . 2| 2252 |23.08.2024 С размер на няколко футболни игрища: Тонове боклуци на незаконно сметище в София . 5| 2329 |23.08.2024 САЩ праща на Украйна помощ за 125 млн. долара

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads