Реклама / Ads
1| 11097 |23.08.2023 НОВИНИ

Случаят ”Исмаил”: Момчето, чийто живот се промени за ден. От зашеметяващата любов до борбата с будната кома

.
Източник: Facebook
Исмаил е само на 33г. Влюбен, сгоден, с планове да се ожени този август. До февруари когато внезапно губи съзнание и е откаран по спешност в болница в критично състояние. Там се установява, че има оток на мозъка, причинен от вирусен енцефалит. Направена му е операция за поставяне на клапа за намаляване на вътречерепното налягане.
 

Борбата за живота на Исмаил продължава и в момента!

 

Турската болница „Аджъбадем“ дава на семейството надежда за подобрение на състоянието му. Офертата е на стойност 48 900 евро за едномесечно лечение – 10 дни в интензивен сектор и 20 дни в общ сектор. Така на 17ти юни Исмаил е транспортиран в Истанбул, където все още се намира.

 

Здравейте, мили хора! Аз съм Янка и съм жената на Исмаил. С цялото си сърце ви моля да се обединим и да дадем шанс на моя любим човек да се върне отново към живота! Исмаил е на 33 години и е най- слънчевия и позитивен човек, когото познавам. Не само защото е моята любов, а защото всеки който го познава знае, че сърцето му е огромно, а добротата му безкрайна. Днес той наистина има нужда от вашата подкрепа и помощ! В България няма надежда за него, но професори от турската болница Аcibadem ни дават надеждата и затова ви моля от сърце, дори да имате най- малката възможност да я подарите на Исмаил, за да може той отново да има мечти и да се върне тази усмивка на лицето му, пише приятелката на момчето в платформата https://dmsbg.com/27500/zaedno-za-ismail/.

 

Пред ФрогНюз Янка разказва, че с Исмаил са се запознали преди  7 години на работното място, и двамата са работели като готвачи. Така изведнъж между тях пламнала любов.

 

"Първоначално имахме известни проблеми, тъй като аз съм българка, той турчин, дори мислехме, че няма да се получат нещата", споделя Янка.

 

И двете семейства на влюбената двойка са се противили на тази връзка, но след като след време установили, че между момчето и момичето има много силна и истинската любов, те приемат тази връзка.

 

Така, на 29 декември 2021г. в една прекрасна вечер на морето, Исмаил предлага брак на Янка, а тя казва "да".

 

Известно време след това влюбената двойка работи в Англия , а когато са се завърнали си закупили апартамент. Идеята е била този август да се случи най-хубавото -  да си кажат "да" пред всички, плановете за тяхната сватба вървели с пълна сила, без да знаят през какъв труден път им предстои да минат.

 

От болницата в Истанбул казват, че при Исмаил вече има значително подобрение, въпреки че продължава да е в будна кома.

 

През последните дни той вече реагира и дава признаци, че може да се събуди! Хубави новини има и от днес, лекарите казват, че наблюдават движения от цялото тяло.

 

Последните изследвания от понеделник показват, че в тялото на Исмаил вече няма наличие на инфекции, а лекарите казват, че е възможно той да се събуди до дни.  От семейството са изключително доволни от лекарите в Истанбул, но главният проблем е високата цена. Близките му искрено благодарят на всички, които са дарили, но все още се нуждаят от средства!

 

Първоначално престоя на ден в реанимацията е 2500 евро. После правят отстъпка и цената е 2000 евро. От няколко дни обаче, цената е 1500 евро на ден! За семейството тази сума е непосилна и съответно закъсняват с плащанията към болницата.

 

Орлин Павлов също застава зад каузата с 33-годишното момче от Бургас.

 

Средствата, събрани от продажбата на последния му албум в деня на концерта, който се състоя във вторник в Летния театър, ще бъдат преведени на сметката на младия мъж, който има шанс да се върне към живота и отново да прегърне своята любима жена.

 

Всеки, който иска да помогне на Исмаил, може да го направи дарявайки по сметката на момчето в https://dmsbg.com/27500/zaedno-za-ismail/,

както и https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-ismail?fbclid=IwAR2E8RlaLplNWs_oqB42ZbjGmjiDz_OaZT8ZUk11TA6vMp4z9dcByR4nlwE




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2910 |14.08.2023 Криминалист за убийството в София: Извършено е по особено жесток начин, случаят е като по учебник . 4| 2759 |13.08.2023 Какви пробойни в системата показа случаят с Дебора от Стара Загора? . 1| 2579 |01.08.2023 Изписаха момчето, ударено от мълния на бургаския плаж на 20 юли . 6| 3270 |31.05.2023 Валентин Златев зад Борисов: Слух бил случаят ”Барселонагейт”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads