Реклама / Ads
51| 10729 |26.05.2012 НОВИНИ

Софи Маринова отпадна „по традиция” от Евровизия

.
Софи на сцената Източник: belta.by
Софи Маринова се прибира в България след безславното отпадане от финала на Евровизия-2012. Сякаш стана традиция българите да отпадат още на полуфинала. Въпреки желанието и напъните на екипа Софка не можа да преодолее ситото и си тръгна. Ако някой все пак с нещо ще запомни изпълнението на „ромския славей”, както някои кръстиха гласовитата нашенка, то е натрапчивата кичозност.
 
Дори азербайджанците, които си падат по шарено и лъскаво не по-малко от нас, били впечатлени от стила и визията на Софка.

За пета поредна година родният изпълнител отпада още на полуфиналната фаза. За разлика от други случаи, когато имаше спорове около класацията на нашите, този път дори ултра партриотично настроените фенове трябваше да признаят, че мястото на Софка не е сред големите в Евровизия.

Макар тя да се справи сравнително добре с пеенето, визията й бе отблъскваща, а ръкопляскани почти не се чуваха в голямата зала, където публиката по принцип окуражава почти всеки участник. Софка и нейната "Love Unlimited" не направиха никакво впечатление.

"Мъчно ми е за България. Не успях да я представя на финал. Въобще не мога да повярвам. Мисля, че сънувам, че не казаха: "България". Дадох всичко от себе си, изпяхме песента с много любов. Роклята ми е от Тони Йорданова. Сменихме я, защото исках да съм различна. Доволна съм. Бони фризьорът се постара, Жорко Гримьорко и той. Догодина пак ще се явявам. Искам пак да бъда на тази сцена", коментира шокираната Маринова минути след отпадането си.

Някои медии, като showbiz.delfi.ua, например представиха Софи като „българска певица от румънски произход”. Други я описаха като „българска циганка, станала известна от участията си по сватби и кръщенета”.

След 18-те изпълнения още 10 държави се присъединиха към останалите финалисти. Това са: Литва, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Швеция, Македония, Норвегия, Естония, Малта и Турция.

На финала са още Франция, Испания, Италия, Великобритания, Германия, Азербайджан, Исландия, Гърция, Албания, Румъния, Кипър, Дания, Русия, Унгария, Австрия, Молдова и Ирландия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 19356 |26.05.2012 В Пловдив „кифли” скачат на Бентли, в София - на батут . 24| 5917 |23.05.2012 Отличник: Софиянец заработил 13 млн лв тази година . 22| 10413 |23.05.2012 БАН чакала 7 по Рихтер в София . 13| 8725 |22.05.2012 След труса София бе наводнена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads