Реклама / Ads
57| 5941 |31.03.2014 НОВИНИ

Софиянски: Станишев е БСП 1, а Борисов БСП 2

.
Управлението през последните години го наричам условно БСП 1 и БСП 2. Осем години България се управлява лошо, тя не използва добре средствата, които сепредоставят от ЕС. Това каза бившият служебен премиер и кмет на София Стефан Софиянски по ТВ7.
 

Наблюдавахме една лоша икономическа политика на Сергей Станишев и на Бойко Борисов . Ние от Съюза на свободните демократи ще участваме на предстоящите избори, защото това е най-добрият начин да покажем позицията си. В момента водим преговори за едно обединения, в което всеки обменя идеи, допълни той.

Според бившият кмет на София България трябва да развива земеделието и туризма си, той добави, че "Южен поток" трябва да минава през страната. Трябва да се възползваме от местоположението си за транзит на ресурси, това ще помогне на икономиката ни, подчерта Стефан Софиянски. Софиянски отбеляза със съжаление, че политиците не са успели да убедят българина колко е важно в Европейския парламент да се изпратят силни политици и подчерта, че това ще се види и на тези избори. Софиянски изтъкна, че в обединението им са се събрали свободомислещи хора. Ако споделим общи ценности и се споразумеем в едно широко обединение на следващите избори ще имаме успех, поясни Софиянски. Това което очаква обществото е обединение.

Той каза, че уважава министър-председателят Пламен Орешарски като професионалист. Според него Орешарски е ограничен от зависимости. Той няма възможност да се развие като професионалист. Политиката, която води правителството е краткосрочна, безперспективна, категоричен беше Софиянски.


България трябва да използва разпологението си за транзит на газ, пътища и др.Той се изказа в подкрепа и на проекта "Южен поток", каза още той.

Софиянски коментира и личния си живот.Себе си определи като независим тъст, а жена си Алика като професионална тъща на сина на Васил Божков - Антон,който е съпруг на една от дъщерите му - Ива.

Един идеално работещ магазин. Това бе успешен проект. Ако ми кажеха какво щеше да ми се случи, пак щеше да направя Халите, това каза Софиянски по повод перипетиите по съдилища след построяването на емблематичния за София магазин.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6906 |31.03.2014 Курумбашев: Първанов да отправи поне толкова критики към Борисов, колкото към Станишев . 66| 5445 |31.03.2014 Борисов: Грешка беше, че не променихме Конституцията . 28| 5446 |30.03.2014 Алгафари се завърна при Станишев . 19| 5583 |30.03.2014 Борисов към Лили, Томислав и Ивелина: Отлично!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads