Реклама / Ads
0| 2421 |20.07.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Драгалевци“ и ж.к. „Студентски град“

.
На 21 юли 2022 г. (четвъртък) във реконструкция на уличен водопровод по ул. „Лешникова гора“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на в.з. Габаро - Азмата и в.з. Киноцентър.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

 в центъра на кв. „Драгалевци“; ул. „Крайречна“ на кръстовището с ул. „Папрат“.

 

На 21 юли 2022 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на водомер на ул. „Акад. Стефан Младенов“, ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. д-р Иван Странски“, ул. „Акад. Борис Стефанов“, ул. „8-ми декември“, ул. „Димитър Стефанов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „8-ми декември“ и ул. „Димитър Стефанов“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2664 |19.07.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от район Младост . 0| 2371 |18.07.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Горубляне“ и кв. „Република“ . 0| 2497 |17.07.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Драгалевци“ . 0| 2441 |13.07.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването вчаст от ж.к. „Надежда“ 1
Реклама / Ads