Реклама / Ads

0| 2349 |15.03.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Лешникова гора“, в.з. Габаро Азмата се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Драгалевци“, в.з. Киноцентъра и в.з. Габаро Азмата

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:
в.з. Киноцентъра на ул. „Нарцис“ кръстовището с ул. „Мащерка“
кв. „Драгалевци“ на площад „Цар Иван Александър“
кв. „Драгалевци“ на ул. „Захари Зограф“ кръстовището с ул. „Панайот Пипков“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Никола Габровски“, ж.к. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Буенос Айрес“, ул. „Апостол Карамитев“
района между бул. „Д-р Г. М. Димитров“, ул. „Никола Габровски“, ул. „Кирил Цонев“ и ул. „Владимир Трендафилов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марко Темнялов“ на кръстовището с ул. „Никола Габровски“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел в ж.к. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Панайот Волов“, ул. „Белите брези“, ул. „Ален мак“, ул. „Изгрев“ и ул. „Стара планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алея Снежанка“ на кръстовището с ул. „Белите брези“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Клек“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Клек“, ул. „Сребриста липа“ от № 26 до ул. „Бял равнец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Студен кладенец“ на кръстовището с ул. „Клек“.

На 16 март 2022 г. (сряда) във връзка с изключване на уличен водопраовод по ул. „Суходолска“, кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Факултета“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Възкресение“ на кръстовището с ул. „Кубан“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2391 |14.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Овча купел“ . 0| 2470 |11.03.2022 Фейсбук и Инстаграм временно ще позволяват призиви за насилие срещу руснаци . 0| 2393 |09.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ „Военна рампа“ . 0| 2617 |08.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ