Реклама / Ads
0| 3993 |07.09.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 8 септември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Парчевич“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Парчевич“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Парчевич“ ъгъла с ул. „Ангел Кънчев“.

На 8 септември 2017 г. (петък), във връзка с монтаж и подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“, Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Солунска“ ъгъла с ул. „Цар Асен“.

На 8 септември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иларион Макариополски“, гр. Банкя  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иларион Макариополски“, ул. „Росица“

по ул. „Бор“ от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Булаир“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Иларион Макариополски“, ъгъла с ул. „Росица“.

На 8 септември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Айер“ от №159 до №229

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Луи Айер“ №221.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3988 |04.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3718 |31.08.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3566 |30.08.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3711 |28.08.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads