Реклама / Ads
0| 3570 |11.09.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Цар Асенов път“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Спира се водата за живеещи в района на:
вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батийница“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, вилна зона“ Косанин дол“, вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“ и с.Кокаляне  
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:  
вилна зона“ Косанин дол“ – ул. „Карачаир“ и ул. „Зебел“
вилна зона „Беликата“ – на входа на вилната зона
вилна зона „Бяла нива“ – ул. „Горна Батийница“
На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на бул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл.601, бл. 602, бл. 604, бл. 605
ул. „Първенец“, по ул. „Лиляче“ от бул. „Президент Линкълн“ до бл. 602
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  между бл. 604 и бл. 606.
На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлин планина“, Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Люлин планина“ от ул. „Доспат“ до ул. „Шандор Петьофи“
по ул. „Доспат“ от ул. „Дукатска планина“ до ул. „Св. Иван Рилски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доспат“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.
На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асенова крепост“, кв. „Подуене“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Погледец“, ул. „Царичина“, ул. „Асенова крепост“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асенова крепост“ ъгъла с ул. „Царичина“.
На 12 септември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак“, с. Бистрица  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Криволак“, по ул. „Ивайло“ от ул. „Криволак“ до ул. „Младен Ангелов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Криволак“, ъгъла с ул. „Ивайло“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3659 |07.09.2017 „Софийска вода“ награждава десет коректни клиенти в лятната томбола на дружеството . 0| 3993 |07.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3987 |04.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3718 |31.08.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads