Реклама / Ads
Frognews
0| 3529 |13.06.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юри Венелин“, кв. „Център“ Средец се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Цар Шишман“

ул. „Цар Шишман“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Ген. Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ на ъгъла с ул. „Юрий Венелин“.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с  ул. 693.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“

ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“

ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“

ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни работи в ул. „Лунна папрат“, м. „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. „Лунна папрат“ от ул. „Прохлада“ до ул. „Еровете“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лунна папрат“ на кръстовището с ул. „Прохлада“.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. „Йорданка Филаретова“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов Зографина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йорданка Филаретова“ на ъгъла с ул. „Владайска“.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Никола Бонев“, гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. "Васил Левски" от ул. „Сан Стефано" до бул. "Никола Бонев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ срещу бл. 17.

На 14 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Кокиче“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

ул. "Димитър Стоичков" от ул. "Хубава Яна" до ул. "1-ви май"

ул. "Кокиче" и ул. "Старата чешма".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Стоичков“ на ъгъла на ул. „1-ви май“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3444 |11.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3567 |10.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3503 |07.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3437 |06.06.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ