Реклама / Ads

 

0| 3674 |24.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с направа на връзка между новоизграден и съществуващ уличен водопровод на ул. „8-ми декември“ жк. „Студeнтски град“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Виталий Танджер“, ул. „Проф. Николай Генчев“, ул. „8-ми декември“, бл. 7, бл. 7а,бл. 8, бл. 9

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 8 и бл. 9.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на водопроводни връзки на ул. „Каменица“ кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Каменица“, ул. „Роза“, ул. 646,ул. „Диамант“,

по ул. „Каменица“ от ул. 748 до ул. „Еделвайс“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каменица“ ъгъла с ул. „Роза“.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Оборище“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“№5.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Шипка“

по ул. „Вела Пеева“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Шипка“

по ул. „Божур“ от ул. „Шипка“ до ул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Вела Пеева“.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Поп Грую“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов“№120А.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Бонев“ гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Сан Стефано“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Никола Бонев“№30.

На 25 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Църна бара“ и ул. „Църна бара“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Република“.

 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3782 |21.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3896 |19.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3799 |18.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4302 |17.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ