Реклама / Ads
0| 3411 |17.10.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на водомерен възел в с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

с. Железница
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сава Михайлов“ жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоана“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Найчо Цанов“ ъгъла с ул. „Сава Михайлов“.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Черковна“ – четни номера
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид “ ъгъла с ул. „Васил Друмев“.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски “ ъгъла с бул. „Витоша“.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 6 вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Богданов“ от ул. „Проф. Боян Пенев“ до ул. „Стилиян Чилингиров“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Богданов “ №7.
На 18 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Синчец“ с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Емануил Александров“ от ул. „Училищна“ до ул. „Нов живот“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна “ ъгъла с ул. „Емануил Александров“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3421 |16.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3618 |15.10.2018 Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването . 0| 3572 |14.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3615 |11.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads