Реклама / Ads
0| 5057 |27.03.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с демонтаж на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

площад „Петко Р. Славейков“,

ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Ген. Гурко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Граф Игнатиев“ ъгъла с ул. „Уилям Гладстон“.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искърска, с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Манастирище“, ул. „Витоша“, ул. „Момин проход“, ул. „Изгрев“, ул. „Искърска“, ул. „Ярема“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витоша“ъгъла с ул. „Изгрев“.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел войвода, кв. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ангел войводаот ул. „Гинци“ до бул. „Владимир Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел войвода“ ъгъла с ул. „Гинци“.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Стоян Аргиров“, вилна зона „Симеоново - Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Монах Спиридон", ул. "Поветица", ул. „Красива гледка",

ул. "Акад.Стоян Аргиров" от ул. "Монарх Спиридон" до № 23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поветица“ ъгъла с ул. „Монарх Спиридон“.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Гюешево, жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Арх. Петко Момчилов“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Гюешево“ , ул. „Костенец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево“ до сградата на ТВ „Канал“ 3.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Янаки Моллов, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Динамо“,ул. „Кирил Дрангов“, ул. „Железен мост“, ул. „Динамо“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вяра“ ъгъла с ул. „23 декември“.

На 28 март 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Курията“

ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вукова курия“ ъгъла с ул. „Курията “.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4986 |26.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5318 |25.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от община „Панчарево“ . 0| 5834 |22.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5559 |21.03.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads