Реклама / Ads

 

0| 3233 |28.01.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нишава“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кестенова гора“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Нишава“
ул. „Нишава“ от ул. „Твърдишки проход“ до ул. „Кестенова гора“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ ъгъла с ул. „Кестенова гора“.
На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Захари Круша“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Захари Круша“ от ул. „Добрила“ до ул. „Яков Крайков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Круша“ при бл. 15Б.
На 29 януари 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на полимерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Хан Омуртаг“ жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Бойчо войвода“ до бул. „Михай Еминеску“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ №80.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 3441 |23.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3365 |22.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3355 |21.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3328 |17.01.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Изгрев“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ