Реклама / Ads
Frognews
0| 2909 |11.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Цар Самуил“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Козлодуй“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луйза“,
ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул.„Козлодуй“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Граф Игнатиев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „6 – ти септември“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „„6 – ти септември“ ъгъла с ул. „Хан Крум“.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Трети март“ кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“Трети март“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Кутлина“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Трети март“
ул.“Крайречна“ в участъка от ул.“Поручик Хранов“ до ул.“Извор“
ул.“Страцин“, ул.“Драва“ и ул.“Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Найденови“ 14, пред кметството.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Незабравка“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Георги Никифоров", ул. "Свежест", ул. "Кокиче", ул. "Училищна", ул. "Искър", ул. "Офрей", ул. "Реката".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Свежест“.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Зора“ кв. „Гниляне“ община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“ , ул. „Тополите“, ул. „Враня“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Зора“.
На 12 март 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Александър Малинов“ жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Бизнес парк София"№ 3 и № 5 , ул. Околовръстен път от № 253 до ул. „Бизнес парк София“
Възможно понижено налягане на водата на високите етажи в района на ул. „Самара“ , ул „Проф. Александър Танев“ , ул. Околовръстен път“ и бул. „Александър Малинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бизнес парк София“ срещу кино „Арена“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3022 |07.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2852 |06.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2851 |05.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3025 |28.02.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ