Реклама / Ads
0| 3479 |24.04.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майор Юрий Гагарин“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Майор Юрий Гагарин“ от ул. „Атанас Далчев“ до ул. „Тарас Шевченко“, бул. „Цариградско шосе“ бл. 13

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Юрий Гагарин“ №32.

На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ Център Възраждане, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Осогово“ до ул. „Овче поле“

ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св.Св. Кирил и Методий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св.Св.Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Осогово“.

На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Попов“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Криволак“, ул. „Милин камък“, ул. „Гороцвет“, ул. „Равнец“, ул. „Развигор“, ул. „Крум Попов“, бул. „Черни връх“, ул. „Бисер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Криволак“ ъгъла с ул. „Розова долина“.

На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 13 кв. „Обеля“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 13, ул. 3, ул. „Рила“, ул. 6

ул. 13, ул. 3, ул. „Рила“, ул. 6

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 ъгъла с ул. 13.

На 25 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Герена“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Герена“ и района между ул. „Крушева градина“, ул. „Еловица“, ул. „Безименна“, ул. „Кимчовец“ и ул. „Дамян Дамянов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушева градина“ ъгъла с ул. „Герена“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3222 |23.04.2019 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3360 |21.04.2019 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3336 |18.04.2019 . „Софийска вода“ e първият ВиК оператор с екологичен сертификат ЕМАS у нас 0| 3390 |17.04.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ