Реклама / Ads
Frognews
0| 3150 |23.04.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Света Петка“ кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Свети Георги Победоносец", ул. "Райна Княгиня", ул. "Мургаш", ул. "Река Елешница", ул. "Ралица", ул. "Кремиковска", ул. "Възраждане", ул. "Стефан Караджа", ул. "Радивоя",ул. „Белите брези“, ул. „Стефан Караджа“, ул. „Илинден“, ул. Възраждане“       

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Белите брези“ пред 146 ЦДГ.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ местност „Малинова долина“ Студентски, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Св. Климент Охридски“ от № 100 до ул. „Георги Кьосеиванов“

бул. „Св. Климент Охридски“ от № 67 до № 105

ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“,ул. 5 та

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул. 5-та.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тeзи инвестиционнr проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Цар Борис III“ жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цар Борис III“ №128, бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, автогара „Овча купел“, търговски обекти

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ №128.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Цветница“ жк. „Люлин“ 9 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Пастьор“, ул. „Крим“, ул. „Ветрен“, бул. „Сливница“ 

бул. „Сливница“ от ул. „Ветрен“ до ул. „Стефан Дуньов“  - четни и нечетни номера

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Цветница“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ситняково“ кв. „Подуяне“ Слатина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ситняково“ бл. 11, ул. „Голаш“ №33, бл. 9, бл. 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш“ №31.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8 кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 13-та от ул. 8-ма до ул. 6-та

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 13.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момино венче“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Горска поляна“ от № 43 до ул. „Момино венче“

ул. „Момино венче“ от № 21 до ул. „Горска поляна“

ул. „Безименна улица“ до ул. „Момино венче“ № 29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момино венче“ ъгъла с ул. „Горска поляна“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Калев бряг“ с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Езерата“, ул. „Васил Левски“, ул. „Манастирска“, ул. „Борис Найденов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калев бряг“ ъгъла с ул. „Стефан Павлов“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлия Челеби“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Евлия Челеби“ от площад „Сред село“ до ул. „Лазарополе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ №59.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Георги Победоносец“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Свети Георги Победоносец“ от ул. „Света Петка“ до ул. „Радивоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец“ №41.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Есперанто“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Есперанто“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лавандула“ ъгъла с ул. „Есперанто“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ширината“ с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ширината“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ширината“ ъгъла с ул. „Летец“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3286 |21.04.2019 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3263 |18.04.2019 . „Софийска вода“ e първият ВиК оператор с екологичен сертификат ЕМАS у нас 0| 3298 |17.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3109 |17.04.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ