Реклама / Ads

0| 4462 |09.02.2020 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 10 февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. „Хан Крум“,ул. „Любен Каравелов“, ул. „Граф Игнатиев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Крум“ ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

На  10  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

с. Бусманци, кв. „Абдовица“ и махала „Нова Враждебна“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци – пред кметството.

На  10  февруари 2020 г. (понеделник), във връзка с подмяна на измервателно устройство в с. Мало Бучино  се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

с. Мало Бучино, без вилни зони „Пладнище“ и „Симоница“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Костов“ ъгъла с ул. „Демокрация“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 4| 3670 |06.02.2020 Наплив от мигранти накара Унгария да затвори временно границата със Сърбия . 0| 3465 |06.02.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3279 |05.02.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3277 |04.02.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ