Реклама / Ads

 

0| 3204 |17.11.2020 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Пиротска“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Опълченска“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Сливница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Пиротска“ и ул. „Шар Планина“.

 

На 18 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на водопровод на ул. „Зайчар“, жк. „Зона – Б19“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Д-р Калинков“ от ул. „Царибродска“ до бул. „Константин Величков“

ул. „Зайчар“ от ул. „Д-р Калинков“ до бул. „Инж. Иван Иванов“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зайчар“ на кръстовището с ул. „Д-р Калинков“.

 

На 18 ноември 2020 г. (сряда), във връзка с реконструкция на водопровод във в.з. Килиите се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Люти дол“ и ул. „Смесна китка“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Люти дол“ и ул. „Смесна китка“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3385 |15.11.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването на част от с. Лозен . 0| 3102 |11.11.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването на част от гр. Банкя . 0| 3140 |10.11.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 1| 3669 |09.11.2020 ”Софийска вода” преминава към самоотчети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ