Реклама / Ads
0| 3698 |09.06.2020

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 10 юни 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Западна“ жк. „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Западен парк“.

С понижено налягане на водата на високите етажи ще бъдат: жк. „Красна поляна“ 1 и 2
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сава Михайлов“ до бл. 52.


На 10 юни 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Пиротска“ Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Пиротска“ от ул. „Странджа“ до ул. „Антим I“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Странджа“.


На 10 юни 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на изпускател на ул. „Павел Младенов“ кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Павел Младенов“ и ул. „Дъб“ от ул. „Павел Младенов“ до ул. „Траян Танев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Павел Младенов“ ъгъла с ул. „Дъб“.


На 10 юни 2020 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Околовръстен път“, ул. „Подлозище“ и част от местност „Подлозище“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подлозище“ ъгъла с ул. „Околовръстен път“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3806 |08.06.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Люлин“ 0| 3637 |05.06.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част центъра на столицата 0| 3552 |04.06.2020 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3449 |03.06.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ