Реклама / Ads

0| 2550 |08.11.2021 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 9 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Липа“, с. Житен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Липа“, ул. „Стубела“, ул. „Крива река“, ул. „Минзухар“ и ул. „Житница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крива река“ кръстовището с ул. „Липа“.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 9 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Зона Б-18“ и ж.к. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Инж. Иван Иванов“ и бул. „Сливница“, бул. „Константин Величков“, бул. „Тодор Александров“, ул. „Индже войвода“ и ул. „Пиротска“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

ул. „Цар Симеон“ на кръстовището с ул. „Димитър Петков“.

бул. „Инж. Иван Иванов“ на кръстовището с ул. „Пиротска“.

 

 

На 9 ноември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ракита“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Пешев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Прогоно“, ул. „Изгрев“ , ул. „Св. Спас“   и   ул. „Могила“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

ул. „Иван Пешев “ на кръстовището с ул. „Васил Левски“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2307 |07.11.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. ”Овча купел” . 0| 2248 |04.11.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба“ 2 . 0| 2258 |03.11.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Зона Б-19 . 0| 2308 |02.11.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ